FESTARITYYLEJÄ

Festareille pukeutuminen on mielestäni yksi parhaista jutuista kesässä. Siellä voi irrotella miten haluaa. Voi vapauttaa sisäisen rokkitähtensä tai naamioitua hipiksi. Voi rohkeasti kokeilla vähän erilaisia tyylejä, mitä normaalisti käyttää. Keräsin parit suosikkilookit Pinterestistä ja etsin nettikaupasta vaatteet tyylien toteuttamiseen. 

Toppi Kengät, Kaulakoru pitkä, Kaulakoru choker, Shortsit, Hattu

 

Hapsutakki, Shortsit, KaulakoruT-paita"tatuoinnit"Kengät

Sandaalit, MekkoHiuspanta

Housut, Paita KimonoAurinkolasit

*sisältää mainoslinkkejä. 

Kommentit

Lina-Maria (Ei varmistettu)

Tosi hienoja kaikki ja on mielettömän inspiroivaa katsella festarityylejä. :)

MUTTA, itse tykkään festareista ihan hulluna ja jos erityisesti lähtee 3 päiväksi telttailemaan ja reivaamaan, niin ei oo itseäni kauheasti houkuttanu lähteä tuollaisissa siisteissä ja cooleissa vaatteissa römyämään. Yleensä yrittää ottaa sellaisia vaatteista mukaan, joissa ei lian, aurinkorasvan ja hien sekotus näy/haittaa haha :D

Kai sitä sit vaan pitäis laittaa hienot vaatteet päälle eikä välittää vaikkei ne loppuillasta enää ihan samalta näyttäisikään...

Miten sulla; sun kuvista ainakin näkyy, että panostat festarityyliin. Joten otatko sitten vaan iisimmin vai etkö vaan välitä, vaikka hieno pitsikimono olisi ihan hiekkapölyn peitossa loppuillasta?

Elisa (Ei varmistettu)

En mä oikeastaan välitä :D Lian saa (yleensä) pestyä pois. Mulla on myös ollut festarikengät, jotka viime vuonna piti viimein heittää roskiin. Siis sellaiset, millä ei oo just mitään väliä vaikka kastuu ja mutaantuu. Mutta tosiaan, ei mun mielestä festareille kannata mennä missään kalleimmissa ja parhaimmissa vermeissä, koska on sekin vähän ankeeta ettei voi istua missä haluaa & bailata välittämättä siitä jos nyt joku vähän likaantuu! Meillä on myös aina ollut kämppä, joten se tietysti auttaa vähän tuossa että pääsee suihkuun aina iltaisin ja voi vähän ehostautua aamulla! :)

Sopa (Ei varmistettu)

Kun näin sun ig-kuvan luulin et kerrot sun tatskoista :D siispä esitän toivomuksen: tatskapostaus!

Tiitus (Ei varmistettu)

Ihana postaus!

Päve (Ei varmistettu)

Ihaniii!!!!

Kommentoi