Feta-jogurttikastiketta ja kasviksia

Selailin eilen instagramia ja näin Liemessä Jennin storyssa niin herkullisen kuuloisen jogurttikastikkeen, että lähdin heti Lidliin ostamaan aineksia sen tekoon. Siitä tuli niin hyvää, että tein heti tänään uuden satsin myskikurpitsan ja punajuurten kanssa. Jogurttikastikkeen lisäksi ostin valmishummusta ja -pestoa ja tein uunissa parsakaalia, porkkanoita ja bataattia. 

Oli todella hyvää, vaikka annos ei nyt miltään gourmet-ruoalta näytäkään. Toisaalta, ei kai sen nyt arkena täydykään näyttää! 

Kasvikset tein uunissa lorauttamalla hiukan öljyä päälle, ripottelemalla suolaa, pippuria ja valkosipulimaustetta päälle ja laittamalla 200 asteeseen noin 20 minuutiksi. 

Feta-jogurttikastike (alkuperäinen resepti Liemessä instagramista)

Turkkilaista jogurttia

Fetaa

Hunajaa

1/2 sitruunan mehu ja raastettu kuori

Korianteria (mietin että tässä toimisi varmasti loistavasti myös minttu)

Suolaa & pippuria

Yritän nyt syksyn tullen taas aktivoitua ruokapostausten suhteen. Joten reseptejä varmasti luvassa jatkossakin!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.