Fitnessblogit joita luen

Minulta pyydettiin postaustoiveena kertomaan, mitä fitnessblogeja itse luen. Minusta tämä oli mukava haaste, koska luen mielelläni hyvinvointiin liittyviä blogeja. Ne motivoivat minua alunperin alkamaan kirjoittamaan myös omaa blogia.

Nämä eivät ole missään järjestyksessä, suurin osa löytyy bloggerin lukulistaltani.

 http://climbofmylife.blogspot.fi/

Janni on tuttuni jo vuosien takaa, ja hänen bloginsa oli ensimmäisiä fitnessblogeja joita aloin seuraamaan. Hänellä on monipuolisesti mielenkiintoisia postauksia, jotka on kirjoitettu hyvällä suomenkielellä. Jannin blogista näkyy hänen innostuksensa urheilua ja hyvinvointia kohtaan. Hän treenaa ensi vuoden fitnessmallikisaan! :)

http://ikeepcalm-and-idoit.blogspot.fi/

 Essillä on paljon kuvia, hyvä asenne treenaamiseen ja myös monipuolisesti erilaisia postauksia. Samaistun monessa suhteessa Essiin, ja ihailen hänen uskomatonta fysiikkaa! :)

 http://eioorakettitiedetta.blogspot.fi/

Bobby Jeanin/ Heidin varmaan useampikin jo tietää, mutta ajattelin mainita senkin täällä. Hyviä treenivinkkejä, ja paljon kuvia! Myös ihan niitä treenipäiväkirjamerkintöjä, joita täällä ei näe.

http://www.steffit.com/

Steffikin on vanha tuttuni ja  myöskin ensimmäisiä fitnessblogeja joita aloin lukemaan. Steffi opiskelee itse liikunta-alaa, joten asiantuntemusta löytyy jo runsain määrin. Paljon treenijuttuja, treenimusiikkia ja laadukkaita kuvia.

http://doooo-it.blogspot.fi/

Ainolla on ihana hyvänmielen blogi, jossa on hyviä treenivinkkejä ja pohdiskelevia kirjoituksia. Löydän Ainosta todella paljon yhteistä itseni kanssa, ja tulen aina hyvälle tuulelle hänen blogistaan.

http://liianisotlihakset.blogspot.fi/

Tiitillä on ihan uskomattoman hauska tapa kirjoittaa. Välillä huomaan nauravani ääneen joillekin jutuille. Asiallinen treenipäiväkirja!

Toivottavasti löytyi jotain uusia blogeja teillekin! :) Tämän lisäksi luen myös monen lukijani blogia, sekä bloglovinin kautta satunnaisesti ulkomaalaisiakin fitnessblogeja.

Ihana maisema kotiin tullessa sunnuntaina, halusin jakaa sen kanssanne 3>Nyt painun tekemään täyttetyjä paprikoita! Jos ne onnistuvat, laitan reseptin myöhemmin tänne :) Mukavaa päivänjatkoa kaikille!

Kommentit

Senja (Ei varmistettu)

kiitos näistä blogivinkeistä! ite luen ainoastaan entuudestaan essia (ja oot oikeessa ihana tyttö <3 ) mutta monet näistä blogeista vaikutti kivalta kun vilkasin=)

Elisa (Ei varmistettu)

Jeii! Kiva jos löytyy uusia blogituttavuuksia :)

Janina (Ei varmistettu)

No ISO PUSU ! <3

Elisa (Ei varmistettu)

Puspus hihi <3

Aino (Ei varmistettu)

Oi tää oli kyllä päivän piristys, ihanasti sanottu!<3 Kiitos Elisa:)

Elisa (Ei varmistettu)

Kiitos itsellesi ihanasta blogista! <3

Bobby Jean / Heidi (Ei varmistettu)

Jiihaa! Kiitos tästä! :)

Elisa (Ei varmistettu)

:)

Anonymous (Ei varmistettu)

Hei osaatko sanoo onko weetabixit hyvä aamupala?:)

Elisa (Ei varmistettu)

Veikkaisin, että ne ovat ihan hyvä aamupala. Söin niitä lapsena usein. Varsinkin jos mukaan laittaa hiukan marjoja tai banaania! :)

tiiti (Ei varmistettu)

Hihi, kiitokset :) Ja sainpas taas itsellekin uutta blogilukemista tuosta sun listasta.

Elisa (Ei varmistettu)

Jee! :)

Essi (Ei varmistettu)

Piti vähän hieroa tossa aamulla silmiä, ku oli kävijöitä nelinkertanen määrä ku normisti, kiitos kuuluu sulle;) Kiva kuulla, olen otettu:)

Elisa (Ei varmistettu)

Haha, eipä mitään! :)Kiitokset sulle hyvistä lukuhetkistä;)

Steffi (Ei varmistettu)

Kiitti Elisa! :)x Steffi

Lerika (Ei varmistettu)

Nyt löyty paljon uutta luettavaa! :)

Kommentoi