FLOOOOOW

Ah, tämän kesän odotetuin viikonloppu on ihan juuri käsillä, eli FLOW-festivaalit. Flow erottuu melko paljon muista festareista niin musiikin, ruoan, kuin kävijöidensäkin perusteella. Ei ördäystä tai epäilyttävää nakkikioskiruokaa, vaan kiva kolmipäiväinen taidetapahtuma. Artisteja kolmeen päivään mahtuu yli 120, jonka lisäksi tarjoilla on myös  lukuisia installaatioita, performansseja ja kokeellisia esityksiä. 

Ihanaa, kun ei tarvitse miettiä ruokia etukäteen, vaan voi maistella pitkin päivää erilaisia juttuja. Flow Festival on toiminut aina festivaaliruoan pioneerina mahtavalla ravintolatarjonnallaan. Uniikit ravintolakonseptit, innovatiiviset katuruokakojut, sekä uudenlaiset makuelämykset pitävät vatsat kylläisenä festareilla. Ei tarvitse myöskään tyytyä muovituopista nautittavaan olueen, vaan erikoisbaareista voi tilata cocktaileja, erikoisoluita ja hyviä viinejä.  

Tämä koko viikko menee aika juhlien merkeissä, sillä yhdellä parhaasta ystävistäni on syntymäpäiväjuhlat tänään. Niinpä aikaa ei ole oikein viikonlopun asupaniikeille. Flow on siitä kiva festari, ettei tarvitse pukeutua niin, että voi istua vaikka mudassa. Ei myöskään tarvitse talsia monia kilometrejä alueelle, vaan pääsee ihan viereen vaikka bussilla. Minulla ei ole silti hajuakaan, mitä pukisin. Olen aamun selannut Pinterestiä ja ainakin seuraavat jutut ovat herättäneet mielenkiintoni: hapsut (ylläriylläri), nyöritetyt yläosat, yläosa ja alaosa samasta kuosista, musta pitsi (toimii syksylläkin loistavasti) ja erilaiset yllättävät korut (kuten reisikoru ja hiuskoru). 

Kuvat Pinterest.

Harhauduin myös Nellyn sivuille katselemaan tarjontaa ja sieltä löytyi vaikka mitä inspiksen mukaista. Keräsin lempparit tähän alle. 

 

1. täältä, 2. täältä3. täältä, 4. täältä5. täältä6. täältä, 7. täältä8. täältä 9.täältä

*sis. mainoslinkkejä

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *