FLOW-etkoilua

Kaupallinen yhteistyö: Happy Joe

Yksi lempiasioistani Flow-festareissa ja oikeastaan kaikissa illanvietoissa on etkot. Parhaita ne ovat mielestäni kesällä, kun Helsinki tarjoilee sopivia illanviettopaikkoja ympäri kaupunkia. Tänä kesänä on tullut istuskeltua montakin kertaa Tokoinrannalla erilaisten piknikkien merkeissä. Siellä vietimme eilenkin festari-etkoja. Parhaisiin kesäiltoihin ei tarvita muuta kuin lämmin sää, hyvää musiikkia, paljon ystäviä ja viileää juomaa.

Flow on monille yksi kesän kohokohdista ja sinne tuleekin aina todella suuri määrä kavereita. Tänä vuonna facebookin mukaan 180 ystävääni osallistuu tapahtumaan(!). Senkin takia on hauska kokoontua vähän suuremmalla porukalla ennen festarialueelle menoa, sillä alueella tunnetusti hävittää heti 4/5 porukasta. Etkoilla voi vaihtaa kuulumisia rennoissa tunnelmissa ennen keikkoja ja suunnitella illan aikataulua yhdessä porukalla. 

Oli vanhoja ja uusia tuttuja, ystäväni Joni soitti levyjä, ihmiset loikoilivat nurmikolla ja sellainen festivaaleja edeltävä jännitys ja innostus tuntui ilmassa. Joku totesi, että nyt kun ikää on jo lähemmäs 30, ei tule tällaisia puisto-etkoja enää harrastettua niin paljoa, sillä tulee suunnattua suoraan johonkin baariin. Itse en aio kuitenkaan etkoilusta luopua, vaikka ikää tulisi kuinka paljon, sillä ne ovat yleensä illan parhaita hetkiä.

Tänään sää ei ole ihan ideaalein mihinkään puistopiknikkeihin, joten pitää ehkä organisoida joku brunssi ajamaan samaa asiaa. Eilen onneksi sää suosi parhaalla mahdollisella tavalla, joten palataan hetkeksi vielä aurinkoisiin tunnelmiin. Tässä vähän fiiliksiä festaritunnelmaan virittäytymisestä! 

*Kommenttiboksi on suljettu tässä postauksessa, sillä alkoholikampanjoissa laki kieltää kommentoinnin.