FLOW kampaustutorial

Lupailinkin aamulla jo tutorialia tästä kampauksesta, joten tässä olisi nyt mahdollisimman yksityiskohtaisesti selitettynä homman nimi. Tarvitset 7-10 ponnaria ja muutaman pinnin. Tämän voi tehdä paljon lyhyempäänkin tukkaan, vaikka omani onkin pitkä. Jos hiuksesi ovat todella liukkaat, voi olla hyvä suihkutella ensin vähän kuivashampoota, jotaa niihin saa paremmin tekstuuria. 

  1.  Ota pieni määrä hiuksia päälaelta ja laita ponnarille.
  2. Laita ponnari hetkeksi eteen, ja tee toinen ponnari heti sen taakse ottamalla kummaltakin sivulta omat osiot hiuksia, kuten ranskanlettiä tehdessä.
  3. Jaa ensimmäisen ponnarin hiusosiot kahtia ja kiepauta ne taaimmaisen taakse (kannattaa heittää taaimmainen ponnari taas eteen kuten kuvassa 2). Tee kolmas ponnari etummaisen ponnarin hiuksista, joihin yhdistät taas kummaltakin puolelta päätä uudet osiot.
  4. Jatka tätä samaa hiusten kahtia jakamista ja uuden ponnarin tekemistä niin kauan että olet päässyt niskaan asti.
  5. Kun uusia osioita ei ole enää otettavissa sivuilta, jatka samaa hiusten puolitusta ja uuden ponnarin tekemistä ilman uusia hiuksia vielä jonkin aikaa.
  6. Tässä vaiheessa kampaus saakin olla vähän karun näköinen, ja voit harjata sivut vähän paremman näköisiksi ja suihkutella halutessasi lakkaa niihin. 
  7. Välivaihe näyttää suunnilleen tältä päältä. 
  8. Tämä on tärkein osio. Löystä osioita reippaasti yksitellen, kunnes lopputulos on haluamasi näköinen.
  9. Kiepsauta loppuhiukset löysälle nutturalle ja kiinnittä muutamalla pinnillä. 

Kommentit

Kristamariie (Ei varmistettu)

Kiitos ihana Elisa! Opin tän VIHDOIN!! :D olisinkoha vuoden miettiny miten kampaus tehdään ja aivokapasiteetti ei riittänyt ennen tätä. Nyt onkin lauantaikampaus valmiina jee :-) rentoa Flowta sulle!

Elisa Lepistö

Mahtavaa!!! Mietin just et saako tosta selityksestä mitään selvää :D Mut huikeeta! Ihanaa Flowta!

sannero/lempihetkiä. (Ei varmistettu) http://rantapallo.fi/lempihetkia

Oon monta kuukautta aatellut, et haluun oppia tekemään läpivetoletin mut aina asiaan perehtyminen on jäänyt. Nyt kun oli tarjolla näin selkeät ohjeet oli pakko heti testata, tänks! :)

Elisa Lepistö

Jeeee!! Ihan mahtavaa :) Kiva kuulla!

Glow And Edge by Krista

Kiitos! Vihdoin selkeät ohjeet tähän kampaukseen! :)

Kommentoi