Fro-Yo marjoja

Yhtenä päivänä olin ottanut sulamaan pakastemarjoja, ja ne olivat olleet huoneen lämmössä noin tunnin verran. Päätin syödä ne maustamattoman jogurtin kanssa. Vasta kun olin käpertynyt sohvalle viltin alle, huomasin että jogurtti oli jäätynyt marjojen päälle.   Tämä sattumalta syntynyt herkku oli niin hyvää että jatkossa teen tämän tarkoituksella! :D Ja loppuun vielä vähän motivaatiota maanantaihin kaikille tytöille! Ja miksei pojillekin :) Tyttö videolla on siis vasta 17-vuotias. 

Hyvää viikon alkua kaikille!

Kommentit

Elisa (Ei varmistettu)

Mä luulin keksineeni jotain vallankumouksellista, ja kaikki näköjään oli löytänyt tän jää jogurtin jo aikoja sitten :D hehe. No perästä tullaan ;) Ja joo kyllä sai mulla ainakin toi video motivaation huippuunsa ! Voimakkaat mimmit on kingejä! :)

Janina (Ei varmistettu)

Siis olit ottanut marjat sulamaan, ja sitten jogurtti oli jäätyny? Mä tipahdin kärryiltä. Eli laitoit jogurtin siihen jäisten marjojen päälle? :)

Elisa (Ei varmistettu)

En tiennyt!! Wauu!! Kiva kun tykkäät! :) toivottavasti kokeisiinluku ei kuitenkaan kärsi ;D

Elina (Ei varmistettu)

Hei mäkin teen tota samaa, ja ai että ku on hyvää!! :)Ei vitsi miten inspiroiva video! Tollaseen ku pystyis joskus. Vähän motivaatiota niihin perusliikkeisiin, minkä avulla vois joskus siirtyy tekemään tollasia vähän haastavampia :)

Elisa (Ei varmistettu)

Ei vitsi! Täähän on näköjään siis ihan vanha juttu :D

Elisa (Ei varmistettu)

Joo :D mut silti motivoivaa ajatella et joku 17-vuotias tyttö pystyy tohon! Nyt kunnon "beast mode" päälle ja yrittämään perässä :D ainakin kunnon reenin saa tehtyä kun pitää ton mielessä!

Elisa (Ei varmistettu)

Haha, ei mitään! ;)Kieltämättä samanlaiset fiilikset oli mullakin! Jäis moni mieeskin kakkoseksi. Aikamoista mimmienergiaa! :)

Elisa (Ei varmistettu)

Haha joo toi oli ehkä vähän sekava selitys. Eli siis otin pakastimesta ne huoneen lämpöön tunniksi, ja sen jälkeen ne oli melkein kokonaan sulaneet kun laitoin jogurtin, mutta sen verran jäässä vielä että jogurttikin jäätyi

Elisa (Ei varmistettu)

En tiedä oliko toi nyt yhtään selkeemmin selitetty :D mut toivottavasti tajusit!

Elisa (Ei varmistettu)

No niinpä! Mulla tuli ihan sairaan hyvä treenifiilis tosta heti aamusta :)

Essi (Ei varmistettu)

Ite tulee tehtyä noin tosi usein! :D Se on niin hyvää:)

aroon (Ei varmistettu)

Minäki teen noin :D mustaherukat ♥Härregyyd, kelpais tollanen kunto mullekin. Eikai se auta alkaa ku vetämään leukoja ym......

Anonymous (Ei varmistettu)

huhhuh toi video :D toi vähän uutta perspektiiviä omiin taitoihin:D

Elisa (Ei varmistettu)

Hahaa, joo tää oli varsinaisen hyvä sattumus. Oikein hyvää herkkua :)

jenniwoj (Ei varmistettu)

mulla kävi ihan samalla tavalla itelläni ja löysin uuden ystävän :D

Noora (Ei varmistettu)

Ton videon kun katsoi, niin ainut ajatus oli vaan, että voi v***u!! On tyttö huikeessa kunnossa. Jäis monelta tekemättä. Oon ihan suu auki täällä :0Ps. anteeksi kiroiluni, mut ei mahtanut mitään!

Anonymous (Ei varmistettu)

En tiedä tiesitkö, mutta toi tyttö tossa videolla on vieläpä suomalainen!:) Kyllä saa olla ylpeä! Tulee vaan itsellekin tälläisenä 17-vuotiaana fiilis, että pitäisköhän alkaa reenaamaan ihan kunnolla... :D Löysin tän sun blogin muuten tänään ja tykkään tosi paljon!!:) Pitäisi lukea kokeisiin, mutta koukutuin tähän:D Jatka samaan malliin !:)-Ida

Kommentoi