From fitness to fatness

Nyt on tullut kirjoitettua niin monta pitsapostausta, että blogin kategoria voidaan kohta vaihtaa fatness-blogiksi. Haluan silti kertoa teille tästä uudesta pitsasta, jota tein viikonloppuna. Korvasin pohjan näillä VAASAN Lapin rilla pizzapohjilla, joita sain Indiedaysin inspiration päivästä. Se on todella ohut ja sopii se takia hyvin omaan ruokavaliooni. Tällöin proteiinin ja hiilihydraatin saanti on hyvässä tasapainossa. Mielestäni tämä ei siis ole mitenkään erityisen epäterveellinen, vaikka pitsaa onkin.

 

Täytteeksi laitoin:

    • Tomaattipyre + valkosipulin kynsi puristettuna

 

    • Naudan vähärasvaisa jauhelihaa

 

    • Punasipulirenkaita 

 

    • Emmental raastetta n. 100 gr/ 4 pitsaa

 

    • -> Uuniin 225 astetta ja 5 minuuttia

 

    • Sen jälkeen päälle rucolaa, oreganoa ja parmesanilastuja

Toiseen pitsaan laitoin myös jalopenoja. Ohut pohja muistuttaa hiukan pizzerian pohjia, mutta se ällöttävä rasvaisuus puuttuu. Yhdestä pussista saa 4 pitsaa tehtyä.

 

Herkullisia pitsahetkiä!

koti ruoka-ja-juoma
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.