GANSEVOORT

Yksi lempialueistani Nycissä on Metpacking District. Sieltä löytyy vähän kalliimpia vaateliikkeitä, junaraiteille rakennettu High Line Park, sekä kivoja pikku kahviloita ja terasseja. Aloitan yleensä kierrokseni Chelsea Marketista, joka on jo tilana todella kiva. Sieltä löytyy eri toimijoiden liiketiloja ja ruokakojuja. Omat lempipisteeni ovat keskivaiheilla toimiva Sample Sale- tila, josta löytyy aina eri merkkien mallikappale-myyjäiset. Viimeksi siellä oli Free People- myyjäiset ja löysin vaikka mitä! 

Toinen käymisen arvoinen on Artists & Fleas, jossa on nimensä mukaisesti paikallisten taitelijoiden tekemiä töitä, koruja, vaatteita, sekä vintage-löytöjä. Vastaava löytyy myös Williamsburgista, mutta se on auki vain viikonloppuisin. 

Lounaalle kannattaakin sitten suunnata parin korttelin päähän Gansevoort Marketiin. Sieltä löytyy isommallekin porukalle varmasti kaikille jotain syötävää. Jokainen voi hakea ruoan haluamastaan kojusta ja  sen jälkeen voi kerääntyä ruokailualueelle syömään yhdessä. 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *