Golden light

Jos tekstin tuottamisen kanssa on kamppailtu lähiaikoina, niin kuvaamisen ja kuvien editoimisen suhteen on puolestaan ollut ihan joku uusi draivi päällä. Toki nämä maisemat ja valo ovat varmasti edesauttaneet asiaa. Olen myös yrittänyt pyrkiä eroon omista kuvausmaneereista. Sitä tulee nimittäin helposti otettua aina samanlaisia kuvia ja muokattuakin ne ihan samalla tavalla. 

Periaatteessa on ihan hauskaakin, jos on sellainen tunnistettava tyyli kuvissa. Itse kuitenkin ehkä vielä vähän etsin sitä omaa stailia, joten on kiva kuvata mahdollisimman erilaisissa olosuhteissa ja ympäristöissä, jotta oppii kuvaamaan erilaisia kuvia. Suora auringonvalo on ollut minulle aina vähän kompastuskivi. En ole oikein pitänyt sellaisista kuvista, jossa aurinko tulee kameran takaa kasvoja kohti.

Paljon mieluisampi on ollut vastavaloon kuvatessa tuleva hempeä valo tai hiukan varjossa otetut kuvat. Nyt olen kuitenkin alkanut käyttämään myös suoraa valoa, varsinkin aamulla ja illalla, kun aurinko on alhaalla. Nämä kuvat otimme rannalla juuri ennen kuin aurinko laski kultaisessa valossa. 

Love that golden hour before the sun sets. Perfect time to shoot portraits!

Shirt - Samsøe Samsøe, Shorts - Vintage Levi's, Jewellery - Thomas Sabo

Pictures: Tomi Taskula

Kommentit

raijairina

Mielettömän hienoja kuvia! Lämpö välittyy kuvista tänne kylmään Suomeen asti <3

Elisa Lepistö

Ihana kuulla! <3 kiitos!

Kommentoi