GOOD MORNING PARIS

Saavuimme eilen illalla tänne meidän kämpille ja meni kyllä todella nappiin kämpän vuokraus. Saimme ylimmästä kerroksesta ihanan kaksion tästä ihan Louvren läheltä. Koko viikko maksoi vain 160€/henkilö ja meitä on neljä. Taas kerran voin suositella kaikkia käyttämään Airbnb-sivustoa. 

Pariisi on kyllä yksi ihanimmista kaupungeista mitä tiedän. Olen aiemmin käynyt täällä vain talvella, mutta oi, kuinka lumoava tämä onkaan näin loppukesästä/alkusyksystä. Tällaiset kaupungit ovat mielestäni parhaita, missä voi käyttää koko päivän haahuilemalla ympäriinsä kyllästymättä ja istahtaa välillä kahvikupille jollekin ihanalle terassille katselemaan ohikulkevia ihmisiä. 

Tänään aiomme mennä jollekin suurelle kirpputorille. Kirjoittelen varmasti lisää huomenna. Oli pakko vain tulla jakamaan muutama kuva aamupalareissulta.

Viimeinen kuva on meidän ikkunasta! Aivan ihanaa seutua. 

Kommentit

Rena (Ei varmistettu)

This town is really a dream. Beautiful pictures <3
xx from Bavaria/Germany, Rena www.dressedwithsoul.com

Elisa (Ei varmistettu)

I know! I LOVE Paris <3

Essi (Ei varmistettu)

Oih Pariisi on aivan ihana ja myös yksi lempikaupungeistani! Siihen en kyllästy koskaan, sillä se näyttää aina uuden puolen itsestään. Teillä on kyllä aivan nappipaikalla asunto kuvien perusteella ja Pariisin kirpputorit ovat mielettömiä. Paras löytöni eräältä kirpparilta on Hermesin clic clac- rannekoru, eli kannattaa todellakin käydä pyörähtämässä myös niissä ;)

Ihanaa reissua! :)

www.essiesophie.blogspot.com

H (Ei varmistettu)

Mikä tuo airbnb on? :)

Elisa (Ei varmistettu)

Sepä se! Ja tämä tunnelma täällä <3 ahhh! Ruokkii sielua!
Ja H: Airbnb on nettisivu missä ihmiset vuokraavat asuntojaan reissaajille :)

anne / 52weeksofdeliciousness (Ei varmistettu)

VAU mitä tunnelmakuvia Pariisista! olen itse käynyt siellä kesäkuumalla ja haaveilen välillä syysreissusta kun aurinko ei enää pahda niin kuumasti ja jaksaa haahuilla kaupungilla ihan eri tavalla. Odotan jo innolla kirppispostausta ;)

Elisa (Ei varmistettu)

Joo tää on kyllä varmaan kevään rinnalla ihan paras aika matkustaa tänne :) Vaikkakin kuulemma ensi viikoksi on luvattu vielä 28 astetta. Kääk :D

tyttö85 (Ei varmistettu)

VAUUU. Mäki haluun! :)

Elisa (Ei varmistettu)

;) Sitten vaan lentoja bookkaamaan! Nyt on Norwegianin syysaletkin vielä :D

Reetta V. (Ei varmistettu)

Voi ei tällaisia kuvia/postauksia saa tehdä! Tuli hirveä Pariisi-ikävä.

Elisa (Ei varmistettu)

Hahahhaha anteeeksi! :D

Kommentoi