Hauskaa treeniä

Olin siskon kanssa tänään salilla ja seisoin pitkästä aikaa käsillä. Se on yllättävän hyvää treeniä, kun yrittää pitää itseään suorana ilman seinän tukea, tai punnertaa käsillä alas, kun jalat ovat seinää vasten. Tällainen temppuilu on muutenkin hauskaa. Tulee käytettyä sellaisia lihaksia, minkä olemassaolosta ei edes ollut tietoa! Seuraavalla kerralla tarkoitus kokeilla kahvakuulien tai käsipainojen kanssa käsilläseisontaa.
Sisko oli toi venyttelyyn meille palautusjuomat. Aika katu-uskottava pullo Yritän saada koneen toimimaan mahdollisimman pian, mulla on ruokajuttuja valmiina muutama! :)

Kommentit

Anonymous (Ei varmistettu)

Vau!En tiedä oletko blogissasi jo maininnut, mutta mitä liikuntataustaa sulla on?Venyvyyttä ja tasapainoa näköjään löytyy ja varpaat on vimpan päälle ojennettuina kuin balleriinalla konsanaan :)Itse tuskin saisin selkääni tuollaiselle kaarelle. Olen kuin rautakangen niellyt patsas, mitä venymiseen tulee :D

Anonymous (Ei varmistettu)

moi!täällä olis pari toivepostausta:)kehityskuvia ja sitten sellainen "päivä kuvina" postaus:)

Herminica (Ei varmistettu)

Huih :D meillä oli kanssa tanssitunneilla aina noita käsilläseintapunnertamisia... Ne on kyllä hullun rankkoja, aina tuppaa pullahtaa silmät kuopistaan... :Dhttp://lolimte.blogspot.com

Bobby Jean / Heidi (Ei varmistettu)

Mua sattuu jo kun katson noita kuvia. :')

Elisa (Ei varmistettu)

Hahaha :D ei se ollut kivuliasta :D

Anonymous (Ei varmistettu)

voi mäkin haluan!! kuinka käsillä seisontaa voi alkaa harjoitella?

Elisa (Ei varmistettu)

Moii! Yritän toteuttaa parhaani mukaan! :) kiva kun laitoit toiveita!

Elisa (Ei varmistettu)

Joo se on yllättävän rankkaa! Ja kun veri menee päähän.. :D mutta loistavaa treeniä!

Elisa (Ei varmistettu)

Joo :D törkeen siisti!

Elisa (Ei varmistettu)

Kannattaa harjoitella jonkun kaverin kanssa ensin. Siskoni tosiaan seisoi ensimmäistä kertaa tänään, ja muutaman kerran jälkeen se oli jo ihan pro :) seinää vasten on helppo harjoitella kun ei ole pelkoa siitä että menee yli. Tärkeintä on varmaan vaan uskaltaa ponnistaa sinne tarpeeksi kovaa, vähän kun kärrynpyörää lähtisi tekemään, mutta suoraan eteen. Toivottavasti oli edes jotain apua tästä :D tsemppiä harjoittteluun!

Elisa (Ei varmistettu)

Olen tosiaan harrastanut balettia ja muutenkin tanssia, suuren osan elämästäni. Mutta olin yllättynyt, että siskoni joka on pelannut koripalloa, eikä ollut ikinä ennen seisonut käsillä, pystyi ihan samaan! Joten kyllä siihen pystyy halutessaan ;) pientä venyttelyä treenien jälkeen niin rautaisinkin kanki alkaa taipua!

fashion eXplosion (Ei varmistettu)

hahaaa onks toi juomapullo?! ihana:D

Kommentoi