Hello Bali!

 

 

Terkut vihdoin reaaliajassa täältä Balilta! Tulomatka ei ollut mikään helpoin tänne, vaan kesti lähemmäs kaksi vuorokautta. Kymmenen tunnin välilaskun jälkeen Dohassa hengähdin kuitenkin jo helpotuksesta. Enää 10 tunnin lento ja olisimme perillä. Jossain vaiheessa kuitenkin koneen takaosasta alkoi kuulla naisen aggressiivista huutoa ja epäilin, että nyt kaikki ei ole ok. Tilanne jatkui useamman tunnin (tai ainakin siltä se tuntui), vaikka lentohenkilökunta yritti selkeästi hoitaa tilanteen mahdollisimman mallikkaasti. Jossain vaiheessa kuitenkin kapteeni kuulutti, että teemme välilaskun Chennain kentälle Intiaan. 

Koneeseen marssi viisi poliisia, jotka hakivat naisen käsiraudoissa pois. En oikein tiedä mikä tilanne oli ollut, mikä tähän koneesta poistamiseen oli johtanut, mutta siellä sitten odottelimme pidemmän tovin kun naisen laukku poistettiin ruumasta ja koneeseen tankattiin lisää bensaa. Vaikka lisäpysähdykseen meni melko pitkä aika, olin silti helpottunut että tilanne raukesi. On melko kuumottavaa olla lentokoneessa, jossa joku alkaa riehua. 

Nyt ollaan kuitenkin jo toista päivää turvassa perillä ja täytyy kyllä sanoa, että Balia on ollut ikävä. Viime reissusta on jo 7 vuotta aikaa ja vaikka monet asiat ovat muuttuneet, on täällä edelleen ihan poikkeuksellisen hyvä olla. Jo lentokentältä ulos astuessa ja ensimmäisen kerran Balin tuoksuja henkäistyäni alkoi hymyilyttää ja painajaismainen matka unohtui nopeasti. Hurautimme tänne Asenteen surfficampille Cangguun ja painoimme heti päät tyynyyn. 

Aamulla olikin heti agendalla ensimmäinen surffi ja tuntui kyllä hyvältä päästä veteen pitkästä aikaa. Ensimmäinen kerta oli aikoista höykytystä ja aallot väsytti niin, että jo ensimmäisiselle lineupille melottua meinasin hyytyä täysin. Nyt parin päivän jälkeen alkaa tatsi taas olla vähän parempi ja odotan innolla huomista päivää. Täällä kyllä kehittyy ihan eri tahtiin kuin itse treenailemalla, ja ensimmäinen oppimistavoitteeni onkin jo maalissa. 

Nyt meinaan kuitenkin ottaa kylmän Bintangin käteen ja mennä aikaisin nukkumaan. Huomenna on nimittäin taas aamusurffi tiedossa! Tässä vähän ensimmäisiltä päiviltä kuvasaldoa. 

 

Photos: me & Sara Vanninen

Kommentit

Anette D (Ei varmistettu)

http://www.independent.co.uk/travel/news-and-advice/flight-diverted-wife... oiskohan tää ollu teidän lento? :D osu silmään mun news feedissä!

Elisa Lepistö

Siiis te ootte ihan parhaita! Just joku oli linkannut tämän facebookissa :D ihanaa että tämäkin selvisi! 

Noora Arantola (Ei varmistettu)

Hah juuri olin tulossa linkkaamaan saman iltasanomista :D Kalliiksi tuli pettäminen, ei ole ihan halpoja nuo ylimääräiset välilaskut

laura.k.a

Juuri bongasin kanssa jutun tosta mtv:n sivuilta :D Mutta pakko myös kommentoida miten upeita kuvia sulla taas kerran on! En ikinä ole itse ollut mitenkään erityisen kiinnostunut Balista tai haaveillut matkasta sinne, mutta nämä sun kuvat kyllä onnistu herättelemään pienen kiinnostuksen.

Elisa Lepistö

Hahha joo hauskaa että selvis näin että mitä siellä oikein tapahtui :D Ja kiitos!! <3 ihana kuulla! Täällä tekisi kyllä mieli olla kokoajan kamera kourassa ja ikuistaa kaikkea näkemäänsä.

Oon lähössä ite Balille tammikuussa ja ihanaa lukea tällasia postauksia, haluan jo itekkin lähteä! Onko siellä näkynyt tulivuorenpurkauksen odottaminen, vai odotetaanko sitä siellä edes enää ja onko se vaikuttanut teijän matkaan? Onko ollu esim. paljon maanjäristyksiä tms tms... :)

Elisa Lepistö

Ei täällä se kyllä oikeastaan näy! Sehän laski nyt se uhka siihen purkautumiseen, joten suurin vaara varmaan on jo ohi :) Maanjäristykset on täällä tosi yleisiä, mutta ei ole sattunut kyllä kohdalle, eikä kuulemma niitäkään ole ollut mitenkään tavallista enemmän. En olisi siis liian huolissaan! Ihanaa reissun odotusta! 

Kommentoi