Hello weekend!

Muutimme tänään tänne Airbnb-kämpille blogikommuuniin West Villageen. Tällä hetkellä musiikki pauhaa, kaikki makoilevat omien koneiden kanssa olohuoneessa tehden töitä. Jenni lukee uutista vanhuksesta, joka on jäänyt amfetamiinin salakuljetuksesta kiinni ja naurunremakka yltyy välillä niin kovaksi ettei musiikkia meinaa kuulla sen alta. Sara oli käynyt yllätyksenä ostamassa mun lempiolutta Blue Moonia ja ai että tämä maistuukin hyvältä!!

On superhauskaa olla näin isolla porukalla kerrankin. Kämppä on ihan paraatipaikalla Bleecker streetillä ja rakastan sitä että joka paikkaan voi kävellä. Naapurissa on paras livemusapaikka Terra blues ja kulman takana lemppari stand up klubi Comedy Cellar. Tästä viikosta tulee varmasti työntäyteinen, mutta tapahtumarikas. Rakastan reissata kollegoiden kanssa, sillä kukaan ei ihmettele kun kaivat koneen illallisen jälkeen tai tympäänny kun alat vastailemaan maileihin taksimatkan aikana. 

Jet lag ja toiminnantäyteiset päivät ovat uuvuttaneet aikalailla ja tänään tulee varmasti aikaisin uni. Tuntuu ettei aivot oikein enää toimi edes, joten luovutan nyt suosiolla ja palaan vähän levänneempänä taas!

Dress & Knit - Lindex, Hat - Vintage, Bag - Furla, Boots - Dr. Martens (here*)

Pictures: Marianna Mäkelä

Kommentoi