Helsingin kattojen yllä

Olin toissapäivänä ystäväni Airbnb-aunnossa, jossa hän asuu Suomessa vieraillessaan. Ja voi kuulkaas, mikä asunto olikaan kyseessä. Ullakkokämppä monen metrin kattoikkunalla ja isolla terassilla. Terassilta näkyi merelle asti, niin että koko Helsinki tuntui olevan siinä edessä. Olen aina ollut heikkona kaikkiin hiukan erikoisempiin asuntoihin. Ullakkokämpät, loftit ja pienet omakotitaloasunnot keskustassa olevien kerrostalojen sisäpihoilla kiehtovat todella paljon. 

Kun tulin takaisin kotiin, oma asunto oli entistä pimeämpi, entistä tylsempi ja tunnelmaltaankin jotenkin huono. Pitää tyytyä nyt vain unelmoimaan siitä omasta töölöläisestä ullakkoasunnosta, sillä se ei vielä vähään aikaan ole ihan ajankohtainen. Nyt on ainakin mielessä se, millainen sen tulisi olla! Syksyn myötä tulee muutenkin aina pieni kodinlaittofiilis, joten aloin heti miettiä, miten tännekin saisi vähän uutta eloa esimerkiksi järjestystä vaihtamalla.

I visited this PERFECT apartment the other day. The light, the terrace, the interior and the overall feeling of the place were unbelievable. <3

TallennaTallenna

TallennaTallenna

Kommentit

S.H. (Ei varmistettu)

Siis vitsi se sun snapchatin stoori meni muhun niiin täydestä :D Kelasin et vitsi miten voit vähätellä sellasta kämppää haha!

Elisa Lepistö

Hahahah oli pakko vähän jäynää :D

Kommentoi