Hike & Seek: Phillip Island

 

Kuulin Melbournesta asuvilta suomalaisilta tällaisesta firmasta nimeltä Hike & Seek, joka järjestää vaellusretkiä eri paikkoihin söpöllä pakullaan. Päätin lähteä torstaina Phillip Islandille heidän matkassaan. Yrityksen perustajat ovat pariskunta, ja toinen heistä suomalainen.

Ihastuin konseptiin ihan täysin ja kyselinkin koko aamupäivän innoissaan siitä, miten idea sai alkunsa, samalla kun kävelimme 10 kilometrin reittiä, pysähtyen aina välillä ihailemaan maisemia. Molemmat olivat todella inspiroivia tyyppejä, ja parin tunnin kävelyn jälkeen olikin taas pää täynnä uusia ideoita.

Päivä oli todella kuuma, mutta koska olimme lähteneet niin aikaisin liikkeelle, ei kävely ollut vielä tuskallista. Usein tällä reitillä kuulemma näkee kenguruita ja pingviinejä, mutta tällä kertaa oli niin kuuma ettemme bonganneet kuin pari liskoa. Maisemat olivat kuitenkin sitäkin huikeammat, enkä tiedä olenko koskaan kävellyt noin visuaalista reittiä.

Kapusimme korkeimmalle kohdalle ja nautimme siellä teetä, ja raakakakkuherkkuja. Reitti oli ihanan helppo, ja sai keskittyä maisemien ihailuun. Sieltä laskettelimme alas rannalle, jossa saimme olla keskemämme. Aamu-uinnin jälkeen starttasimme pakun ja ajoimme lähellä olevaan kahvilaan syömään herkulliset aamiaiset, jotka kuuluivat myös hintaan.

Aloin jo haaveilla omasta pienestä hippipakusta ja elämästä tien päällä. Suomeakin olisi ihana kiertää kunnolla ajan kanssa, sillä täälläkin on niin paljon huikeita paikkoja, joita ei ole nähnyt. Viime kesän roadtrip jätti kyllä kovan nälän kotiseutujen perusteellisempaan koluamiseen.

Tässä hurja kuvasaldo päivältä! 

Kommentoi