HIPPIPAIKKA

Löysimme San Juan Del Surin keskustasta sattumalta tällaisen ihanan kahvilan nimeltä El Gato Negro. Sen lisäksi, että listalta löytyy paljon vegevaihtoehtoja, superfoodeja ja herkullisia mehuja, on kahvilassa myös suuri kirjavarasto, josta voi ostaa hyviä kirjoja. 

Parasta mielestäni oli paikan tietynlaiset hippi- /hihhulivibat. Myynnissä oli Tarot-kortteja ja hengellistä kirjallisuutta. Lattioilla oli muhkeita tyynyjä, joiden päällä istua ja ikkunoissa roikkui dream catchereitä. 

Rakastun aina kahviloihin, missä on jotain kotoisaa ja vähän erilaista. Mitä fiinimpi ja kliinimpi kahvila on kyseessä, sitä vähemmän se saa sydäntäni pamppailemaan. 

Takapihalla on myös iso ulkoalue, jossa voi halutessaan syödä. Täällä tulee käytyä varmasti vielä uudestaan!

Kommentit

Eltsu (Ei varmistettu)

Tsau Elisa!
Olen ajatellut nyt keväällä lähteä reissaamaan yksin Väli-Amerikkaan, juurikin ehkä Costa Ricaan ja Nicaraguaan. Onko teidän reissun aikana tullut ongelmia turvallisuuden kanssa? Entä onko reissulla näkynyt paljon muita reppureissaajia/ yksin matkustavia, joihin tutustuisi helpolla?
Sinun matkapostauksesi ovat olleet yksi mahtavimmista inspiraatioista reissun suunnitteluun, mutta vähän huolettaa että minkälaista on reissata yksin nuorena naisena noilla seuduilla :)

Elisa Lepistö

Reppureissaajia on paljon ja varsinkin hostelleissa varmasti helposti tutustuu muihin ihmisiin. Toi turvallisuushomma on vähän hankala, sillä oon huomannut tosi paljon eroja siinä, liikunko yksin vai poikaystävän kanssa. Yksin kuulee helposti kaikenlaista huutelua, ja kerran yks tyyppi alkoi seuraamaan myös. Toki nää oli keskellä päivää, eikä siinä mitään vaaraa ollut kun muita ihmisiä koko ajan ympärillä. Voi olla myös että lielikuvitus vähän liiottelee tollasia juttuja. Siitä jäi kuitenkin vähän sellanen fiilis, ettei kyllä huvittais pimeällä kävellä yksin missään syrjäsemmillä paikoilla. Mutta jos pysyttelee sellaisissa paikoissa missä on muita turisteja ja ei tee mitään hölmöilyjä, niin veikkaan että ei oo mitään ongelmia. Ja ainakin Nicaragua on ilmeisesti Väli-Amerikan turvallisin maa :)

Essi (Ei varmistettu)

Näitä teidän matkoja on kyllä ihan mahtava seurata. Varsinkin väli-Amerikan maissa, kun sinne ollaan seuraavaksi suuntaamassa.

Ihana nähdä sut niin onnellisen näköisenä. Itsellekin tulee tosi hyvä fiilis kun katsoo näitä teidän kuvia. :) <3

Terkkuja Tampereelta. :)

Essi / <a href="//www.lily.fi/%3Ca%20href%3D"http://www.rantapallo.fi/familyandamap/">family" rel="nofollow">http://www.rantapallo.fi/familyandamap/">family and a map</a>

Elisa Lepistö

Voi, ihanasti sanottu! <3 terkkuja takaisin ja iloa tulevien reissujen suunnitteluun! :)

Susanna / Take a Breath (Ei varmistettu)

Aivan ihanan näköinen ja oloinen kahvila, saisin luultavasti kulumaan tuolla vaikka koko päivän <3 

http://takeabreathblog.blogspot.fi/

Kommentoi