Hiukan erilainen lapsikuvaus

Yksi vanhimmista ystävistäni pisti Sieväshop -nimisen yrityksen pystyyn ja alkoi valmistamaan aivan ihania rusetteja lapsille. Rakastan yrittäjyystarinoita, ja varsinkin niitä alkuhetkiä. On niin hienoa, kun joku keksii oman juttunsa ja lähtee tekemään sen eteen hommia intohimolla.

Halusin auttaa siinä, missä voin, joten valokuvasin hänelle lookbook-kuvat. Hän varasi studion yhdeksi sunnuntaiksi ja koko kaveriporukka auttoi, miten osasi. Toivat lapsensa malliksi, hakivat kukkia, höyryttelivät vaatteita, stailasi mallien tukkia, auttoivat lapsia rentoutumaan kameran edessä tai ottivat behind the scenes materiaalia.

Vaikka olen kuvannut paljon lapsia ja perheitä, oli tämä jotenkin erityisen jännittävää, sillä malleja oli useita ja toki brändille on ihan erilaista kuvata kuin perhealbumiin. Lopulta jännitys osoitteutui täysin turhaksi, ja tästä päivästä jäi tosi hyvä fiilis!

Kuvista tuli aivan mielettömiä (vaikka itse sanonkin), sillä mallit olivat näin suloisia, joten halusin jakaa muutamia myös täällä. Pienenä varoituksen sanana, että kuvat saattavat aiheuttaa vauva- ja rusettikuumetta 😀

Ja mikäli lähipiirissä on joku pienokainen tai edessä on lastenkutsut, babyshowerit tai nimenantojuhla, tässä oiva lahjaidea. Tuotteet valmistetaan Suomessa käsityönä laadukkaista materiaaleista.Nettikauppa löytyy täältä!

 

Pehmeät kapaloharsot vauvakuvauksiin TINY MUSE verkkokaupasta.

perhe lasten-tyyli
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *