Hyvä viikko

Aikaisia aamuja, sateenkastelemia palmupuita, suolavedestä karhea tukka, kuivuvia uikkareita, päivettyneitä sääriä, kirjan kanssa löhöilyä fatboyssa, tuoreita kookoksia, auringonlaskuja ja kitaran soittoa kuistilla. Näissä tunnelmissa vietin viikon. Tänään suuntaamme Uluwatuun koko leirin voimin ja olen todella innoissani tästä retkestä. Edellisestä käynnistäni on jo 8 vuotta aikaa, ja ihastuin silloin jo paikkaan ihan täysin. 

Tällä hetkellä nautimme juuri aamupalaa, ja Sara ilmoittelee tyyppejä oma-aloitteisesti ensi viikolla koittaviin surffikisoihin. Oma nimikin löytyy jo osaanottajista, mutta meinaan arvioida tilanteen vielä uudestaan paikan päällä. Kisoissa palkitaan myös paras aalto, wipe out, asu ja temppu, joten voittomahdollisuudet on kovat, vaikkei kisa ihan maaliin menisikään. 

Nyt käyn hakemassa vielä yhden kupin tsufea ja lähden pakkailemaan retkilaukun valmiiksi. Tällä hetkellä on vähän pilvistä, mutta toivottavasti aurinkokin näyttäytyy tänään niin saan räpsittyä tännekin kuvia. Ainakin muistelemani mukaan maisemat ovat ihan huikeat. 

Ihanaa sunnuntaita!

 

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

Ai että miten upean näköistä (ja kuuloista) <3

Elisa Lepistö

On kyllä ihanaaa! <3 

noora arantola (Ei varmistettu)

Pakko heti udella minkä merkkinen kuvassa näkyvä uimapuku on :D Näyttää kerrankin sellaiselta matskulta josta ei näy läpi.

Elisa Lepistö

Tulikohan tää väärään postaukseen? Vai tarkotatko tota märkäpukua tossa auringonlaskukuvassa? :)

Dora (Ei varmistettu)

Tuolla yhdessä kuvassa tikkailla roikkuu vaaleansininen uimapuku. :D !

Elisa Lepistö

Aaaa!! Se on Halla x halla. Ja ne on ihan parhaita. Ne on aina käännettäviä, joten tuplakerros periaatteessa  :)

Kommentoi