HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ!

OLEN NIIN ONNELLINEN TÄLLÄ HETKELLÄ ETTÄ CAPS LOCK EI RIITÄ.

Ystävänpäivä. New York. Sadun kattoterassi. Satu. Poikaystävä. Blue Moon (:D). 

En muista juhlineeni ystävänpäivää aiemmin, ainakaan missään romanttisessa mielessä. Nyt kuitenkin saan viettää päivän rakkaiden seurassa ja vieläpä tässä ihanassa kaupungissa. Tällä hetkellä rouskutan baby porkkanoita, stereoista pauhaa Simon & Garfunkel, kaikki tekee töitään koneillaan ja välillä joku kertoo huonon vitsin, jolle kaikki kuitenkin nauravat. 

Siitä on melkein kaksi vuotta, kun olen ollut samaan aikaan poikaystäväni kanssa täällä. Tällä samalla porukalla muutimme tänne silloin 2015. Satu jäi, me palasimme. Nyt tuntuu nostalgiselta olla taas kolmistaan täällä. Vaikka olo on tietyllä tapaa kaihoisa, en kuitenkaan haikaile niiden aikojen perään. Suomi tuntuu kodilta, mutta tänne on ihana aina palata. 

Tämä viikko on melko työntäyteinen, mutta iltaisin meillä on suunnitelmissa tehdä kaikenlaista. Kävin syksyllä Sleep No More -esityksessä (lisää siitä täällä) ja innostuin niin paljon, että oli pakko varata uudestaan liput sinne, jotta poikaystäväkin pääsee kokemaan sen. Myös hyvä ruoka, musikaalit, keikat ja stand up kiinnostavat, mutta kaikkeen ei taida aika riittää. 

Ihanaa ystävänpäivää kaikille!!<3

 

Kommentoi