#Hyväelämä

Selailin blogista viime tammikuun kuvasaldoa, ja tuli ihan hurjan hyvä fiilis. Mietin jo silloin reissun päällä, että osaakohan tätä nyt tarpeeksi arvostaa? Että pitäisikö joka päivä tuntea sydämessään sellaista pakahtumisen tunnetta, että on melkein vaikea hengittää? Osaako tästä nyt ottaa kaiken irti? 

Näin jälkikäteen miettiessä voin todeta, että kyllä siellä tuli otettua kaikki irti tuosta vähän erilaisesta arjesta. Päällimmäisenä tulee mieleen se, kuinka onnellinen olin näiden kuvien ottohetkellä. Enkä tarkoita, ettenkö olisi nytkin. Se oli kuitenkin erilaisen tuntuista onnea. 

Olen aina ajatellut, ettei onnellisuus tai hyvä elämä ole paikasta kiinni. Mietinkin näiden kuvien kohdalla, mitkä ovat niitä oman onnellisuuden tuojia. Ja oikeastaan kaikki löytyvät ihan täältä Helsingistäkin. Niistä ei tule vain pidettyä aina kiinni täällä yhtä hanakasti. 

Meri. 

Auringonlaskut. 

Terveelliset välipalat.

D-vitamiini.

Ulkoilupäivät.

Hiekkaranta. 

Kirjat.

Ulkona urheileminen.

Hyvä ruoka.

Itsetehty mehu. 

Yksinolo.

Luonto.

Nauru.

Ja viimeisenä muttei vähäisimpänä, ainoa asia mikä reissulta puuttui: ystävät ja perhe <3

Mikä teidät tekee onnelliseksi?

Kommentit

EricaK
EricaK

Ihanasti toteutettu ja upeita kuvia! Sulta satelee aina postausinspiraatiota ja kauniita kuvia, kiitos siitä <3

Elisa Lepistö

Voi kiitos Erica! Ihana kuulla! <3

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei, osaatko kertoa minkä niminen paikka siinä tallinna-postauksessasi toimi grillibileiden lokaationa? Kiinnostuin paikasta mutta en löydä postausta enää.

Elisa Lepistö

Mitäköhän ihmettä!! En löydä itsekään postausta enää mistään :D onpa mysteeri. Mutta Patarei Vangla, Tallin Prison, näyttäisi olevan nimi: https://www.instagram.com/explore/locations/2741332/  :)

emiliaidamaria (Ei varmistettu)

Apua, mulla tuli kyyneleet silmiin kun näin tän! Jotenkin iski sellaiseen kohtaan, mitä oon itsekin pyöritellyt tässä päässäni. Olin yli puolitoista vuotta ulkomailla ja siellä niin onnellinen - siis semmoisella pakahduttavalla tavalla juuri. Ei tietenkään joka päivä, mutta aika usein.

Nyt kun olen palannut Suomeen olen edelleen onnellinen, mutta jotenkin erilaisella tavalla. Olen miettinytkin, olinko ennen jotenkin enemmän onnellinen? On ollut kauhean vaikeata olla, kun vertaa tuntemuksiaan siihen mitä oli.

Tämä avasi taas silmiä. Onnea on erilaista. Kiitos. &lt;3

Kommentoi