Ihana appelsiini

Ostin eilen pussillisen appelsiineja. Ne olivat ihanan makeita ja niistä saa mukavan välipalan tai pikkunaposteltavaa. Leikkasin ne vain valmiiksi suupaloiksi, koska kuoriminen on turhan työlästä. Appelsiinin voi napata helposti myös evääksi ja nauttia vaikka iltapäivällä, kun tuntuu että tarvii hiukan lisäenergiaa. Puristin myös yhdestä appelsiinista mehun. "Jääpalana" käytin pakastemansikkaa. Todella herkullista! Mehuissa kannattaa olla tarkkana, mitä merkkiä ostaa. Iso osa mehuista on täynnä sokeria tai makeutusaineita. Itse tehty mehu on aina paras vaihtoehto! :)

Kommentit

Anonymous (Ei varmistettu)

Mitä mehuja sä muuten itse juot, mitkä ovat hyvä vaihtoehto? Oon ite ihan pihalla näistä, kuten esim. Tropicin omenamehussa lukee etupuolella: säilöntäaineeton, lisäaineeton, makeuttamaton. Sitten kuitenkin löytyy teksti: sokeria 21,4 g. Siis häh :D

Elisa (Ei varmistettu)

Toi kuulostaa ihan hyvältä. Hedelmissähän on omaa sokeria, joissain melko paljonkin. Tuo on varmaankin se hedelmäsokerin määrä. Se on kuitenkin omasta mielestäni paljon parempi vaihtoehto, kuin jotkut makeutusaineilla makeutetut Juissit & Fun lightit :D En oikeastaan hirveästi juo mehuja. Gefilus-mehuja juon, silloin kun juon. Ne löytyvät kylmähyllyistä kaupassa :)

jasmine (Ei varmistettu)

Ihanaa!!! Appelsiinit on nii nam!:)

Elisa (Ei varmistettu)

Niin on! Jotenkin aina unohdan, kuinka hyviä ne onkaan :)

Aino (Ei varmistettu)

Täällä on suurkulutettu appelsiineja viimeaikoina, kun niitä on saanut kaupasta niin törkeen halvalla :D Ihan parhaita! Ihan parasta myös salaatissa tuomassa makeutta:)

Elisa (Ei varmistettu)

Hei hyvä idea! :) Pitää tosiaan nyt ostaa useammin, kun halvalla saa ;D

Kommentoi