Ihana aurinko

DSC_9815.jpg

Kaupallinen yhteistyö: Hawaiian Tropic

Ensimmäistä kertaa elämässäni ostin 80 suojakertoimella rasvaa tänä keväänä. Käytinkin sitä melkein koko loman, sillä en halua ottaa mitään riskejä palamisen kanssa. Kaverit naureskelivatkin tälle, sillä he muistavat kuinka joskus teiniaikoina vähät välitin suojakertoimista. Nykyään kuitenkin olen todella tarkka sen kanssa, etten pala. Kasvojen ihoa varjelen vielä tarkemmin, sillä vanhenemisenkin merkit alkavat jo näkyä (!).

Kyllä se päivetys sieltä silti tulee tiukkojen kertoimienkin läpi, mutta vähän turvallisemmin. Viimeisen kuun aikana reissussa siirryin jo vähän kevyempiin suojakertoimiin. Kuitenkin Suomeen palatessa meinasivat rasvat unohtua heti kättelyssä. Ei jotenkin osannut ajatella, että se aurinko on täällä ihan yhtä vaarallinen, jopa vähän rajumpi nyt keväällä. Olen työskennellyt ja muutenkin hengaillut paljon parvekkeellamme ja heti ensimmäisten päivien jälkeen huomasin että iho alkoi punoittaa, vaikkei siinä edes ollut vielä mitenkään erityisen kuuma. 

Varsinkin sellaisissa tilanteissa rasvaus meinaa unohtua, jossa ei ole mitenkään lähtökohtaisesti ”ottamassa aurinkoa”. Istuu lounaalla terassilla, käy juoksulenkillä keskellä päivää tai pyörii kaupungilla koko päivän paahteessa. Tällaisten päivien jälkeen iho on myös ollut hellänä, vaikka kuinka luulin että pohjarusketus on niin hyvä ettei suojaa tarvitsisi. Rannalle lähtiessä rasvaus ei unohdu koskaan, mutta mihin tahansa muihin aktiviteetteihin mennessä se ei tule välttämättä mieleenkään. 

Tämä kevät on ollut ihan uskomaton säiden puolesta ja toivottavasti samanlaiset ilmat jatkuvat koko kesän. Sen takia täytyy muistaa myös se ihon suojaaminen eri tilanteissa. Rakastan Hawaiian Tropicin tuotteita, ja koska olen käyttänyt niitä jo monet vuodet, tulee hajuista aina mieleen ihania muistoja. Yksi parhaista tuoksuista on After Sun. Niistä on jäänyt niin positiivisia muistijälkiä, että tulee välillä sellainen liimapuikonhaistelija-fiilis kun availen purkkeja ja vedän sieraimet täyteen hajuja. 

Tuo kasvoille tarkoitettu rasva on hyvä tähän aikaan ihan jokapäiväiseen käyttöön, sitä voi laittaa aina aamuisin meikin alle. Itselläni ei tällä hetkellä muuta kasvorasvaa olekaan, mutta eipähän ainakaan suojaus unohdu. Ja nyt olisi mahdollisuus voittaa 80 euron arvosta Hawaiian Tropicin tuotteita instagram-kisassa (@startlivingyourbestlife), joten käykää ihmeessä osallistumassa!

We’ve had such wonderful weather here in Finland and I’ve been enjoying every sunny day. I usually use sunblock every day, when I’m abroad, but I easily forget it here in FInland, even though the sun is as much dangerous here. I think many people forget sunscreen when they are sitting on a terrace, or doing a outdoor workout or just hanging outside the whole day. My favourite brand is Hawaiian Tropic, and because I’ve been using it for years, I always remember some great memories from the scent of the products. My favourite is the scent of the after sun!

DSC_9768.jpgDSC_9821.jpg

DSC_9741.jpg

DSC_9846.jpg

DSC_9776.jpg

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *