Ihana, ihana Köpis!

DSC_9916.jpg

Ah, miten ihanan aamiaisen söimme tänään Fars Dreng-nimisessä paikassa. Vesi nousee kielelle jo pelkästään näitä kuvia katselemalla. Hands down parasta ruisleipää, mitä olen ikinä maistanut, eikä Matcha-Chia-pudding jäänyt kakkoseksi. Rakastan sitä, kun on porukalla syömässä ja voi tilata vähän kaikkea ja pääsee maistelemaan eri annoksia. Muutenkin ruoan ääreen ystävien kanssa kiireettömästi kokoontuminen on ihan lempipuuhaani. 

Suosittelen ehdottomasti suuntaamaan tänne, mikäli Köpiksessä pyöritte. Myös sisustus oli hurmaava, vaikka tosin täällä ei taida rumia ravintoloita juuri ollakaan. Jotenkin näillä tanskalaisilla on vain ihan uskomaton tyylitaju. Joka ikinen ravintola on kaikkia pieniä yksityiskohtia myöten mietitty.

Rakastan myös tätä tanskalaista huolettomuutta. Kävimme ystäväni kanssa sellaisessa kivannäköisessä viinibaarissa lasillisella. Baari oli joen rannassa ja siinä oli terassi, joka oli kuitenkin täynnä. Ystäväni kuitenkin nappasi viinilasit mukaan ja paineli läheiselle laiturille istumaan. Kun mietin, onkohan se ihan ok, hän totesi vaan että ”tää on Köpis, täällä kaikki on ok. ” Jenkkien jälkeen tällainen liberaali meininki tuntuu ihan erityisen vapauttavalta. 

Koko päivän on ollut niin kuuma, että oli pakko tulla pitämään pientä iltapäiväsiestaa ennen illan karkeloita. Ihanaa kuitenkin, että paistaa. Olemme huomiseksi varanneet veneen pariksi tunniksi, josta varmasti kirjoitan vielä lisää. Ihan uskomattoman hauskannäköinen keksintö. Nyt kuitenkin pakko mennä viileään suihkuun. Palataan!

We had breakfast today at Fars Dreng, which is really cute place and the food was amazing. I had the best rye bread of my life, and the matcha-chia-pudding was pretty good also. The whole day has been super hot, so we had to come to the apartment and have a little siesta before the party. For tomorrow we have rented a little boat. I will write more about that later! 

DSC_9905.jpg

DSC_9911.jpg

DSC_9912.jpg

DSC_9917.jpg

DSC_9922.jpgDSC_9919.jpg

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *