Ihana Koli

Ai että tämä kulunut viikko on kyllä opettanut ihan hurjan paljon omasta kotimaasta. Olen viimeksi ollut Itä-Suomessa lapsena, ja silloinkin tanssileireillä tai esiintymisissä, jolloin paikkoja ei ole tullut kauheasti nähtyä. Yksi Itä-Suomen helmistä on ehdottomasti Koli. Niin upea paikka, ettei oikein kuvatkaan tee oikeutta sille. 

Kävimme vaeltamassa kansallispuistossa ja ihailimme mielettömiä maisemia Ukko-Kolilta. Söimme perinteisiä karjalaisia eväitä ulkona, kuuntelimme tarinoita taiteilijoista ja loikoilimme upealla vaalealla kalliolla. Minusta tuli heittämällä Koli-fani ja aloimme jo suunnittelemaan uutta reissua talvelle. Nämä maisemat lumisina ja horisontissa nouseva aurinko kuulostaa niin upealta, että se on pakko kokea. 

Haluaisin myös tehdä tällaisen reissun Länsi-Suomeen. Ehkä ensi kesänä olisi sen vuoro. Tai ehkä käymme ostamassa kunnon retkivarusteet, teltat ja makuupussit ja lähdemme telttaretkelle sinne suunnille vielä pariksi päiväksi tänä kesänä. 

Pictures: me & Sara Vanninen

Kommentit

Upeita kuvia!

Itsekin heräsin Suomen upeuteen vasta viime kesänä, kun pyöräiltiin Hangosta Nuorgamiin + syksyllä käytiin kuvaamassa Rukalla pari mainosta.  Nyt on päässyt samasta syystä vierailemaan myös Itä-Suomeen ja aivan käsittämättömän upeita mestoja löytyy. 

Hienoa, että pääsitte tälle teidän reissulle. Tiedän, että kovana maailmanmatkaajana kotimaa ei ole teikäläisellekkään varmasti se ykkös matkailukohde. Nyt varmasti tilanne muuttuu ;D

 

https://faijahommia.fi/

Elisa Lepistö

Todellakin! Musta tuli ihan Suomi-fani. Olispa ihanaa kun olisi joku kesämökki tuollaisella paikalla, ja sinne voisi sitten aina vetäytyä vähäksi aikaa kaupungin hälinästä. :)

Salli H (Ei varmistettu) https://sallimaista.blogspot.fi

Koli on ihan sairaan hieno paikka mihin aikaan vaa vuodesta, mut siellä tulee käytyä liian harvoin vaikka asun tunnin matkan päässä. Mun blogista löytyy parista postauksesta viime talvena otettuja Koli-kuvia!

Kommentoi