Ikuinen matkustaja

Tulin tuossa Köpikseen lenteässäni miettineeksi, kuinka paljon rakastan matkustamista. En siis vain sitä rannalla makoilua tai uudessa kaupungissa seikkailua, vaan nimeomaan sitä matkantekoa. Minusta on mukava istua lentokoneessa, veneessä, junassa, linja-autossa, tai ajaa autoa. Siinä on jotain ihanan rauhoittavaa ja meditatiivista. Yleensä tulen työpäivän päätteeksi bussissa istuessani ajatelleeksi vain mukavia asioita.Jotain maagista siinä vaihtuvien maisemien katselussa on, mikä ajaa sen jatkuvan "listan" läpikäymisen pois ajatuksista. Tiedättehän te listan?  Pese pyykit, vaihda lakanat, varaa kampaaja-aika, vastaa siihen yhteen sähköpostiin, vaihda eteisen lamppu, tarkista palovaroitin...

 

Monet eivät pidä lentomatkustamisesta, mutta minusta siihen liittyy monta kivaa asiaa. Matka on vasta edessä, joten on sellainen kutkuttavan odottava fiilis. Tietää minne on matkalla, mutta ei tarvitse huolehtia miten sinne pääsee. Voi vain rentoutua ja luovuttaa ohjat miehistölle. 

 

Siitähän tässä elämässäkin on loppujen lopuksi kyse, matkanteosta. Kokoajan olemme menossa jonnekin. On paljon tärkeämpää osata nauttia matkasta, kuin siitä palkinnosta jota kohti matkaamme. Ne saavutukset joiden eteen rehkimme, ovat toteutuessaan kuitenkin hyvin pieni osa elämästämme. Joten hymy kasvoille ja paiskimaan ilolla töitä niiden tavoitteiden eteen. Ja välillä ne ohjat pitää luovuttaa jollekin muulle ja luottaa siihen, että perille pääsee vaikka itse ei pitelisikään ohjaimista kiinni. 

Kommentit

Rena (Ei varmistettu)

Many thanks :) Tomorrow I will drive by car to a distant business meeting and already before I read your true post I looked forward to the ride. Because I enjoy such times during driving and take the time for me to thinking and relaxing :)

xx from Bavaria/Germany, Rena

www.dressedwithsoul.blogspot.de

Elisa (Ei varmistettu)

I know, it's a perfect time to relax ;)

Emmi (Ei varmistettu)

Täällä ilmoittautuu toinen matkustamista rakastava ;) Tässä lyhyt postaus viimeisimmältä Italian reissultani kuvien muodossa http://finestprocrastination.blogspot.co.uk/

Elisa (Ei varmistettu)

Ihania reissukuvia! Ja hahaha allekirjoitan kaiken mitä sanoit juustosta :D (voisin elää sillä)

inamaria (Ei varmistettu)

Juuri viime viikolla Englantiin matkustaessa mietin ihan samaa, että siinä matkustamisessa (varsinkin lentokoneella) on jotain niin ihanaa ja maagista, hyvillä mielin vaan istuin yksin koneessa ja rentouduin. :) Ja tuo viimeinen kappale on muuten aivan totta, hyviä pointteja jälleen!

Elisa (Ei varmistettu)

Kiitos Inamaria:) Se on hassua tosiaan mistä ne fiilikset tulee! Olen jutellut tästä monien kanssa ja lentomatkustus jakaa mielipiteet melko jyrkästi. Osa inhoaa sitä ja toiset rakastaa!

outi (Ei varmistettu)

Kyllä se tunne kun matkustaa on vaan omanlaisensa. Itse matkustamisen ja määränpäässä olemisen fiilis lomalla on omanlaisensa, kummatkin ihania! :)

outinfitness.fitfshion.fi

Elisa (Ei varmistettu)

Oot ihan oikeassa! Ja takaisintulokin on ihanaa, taas omalla tavallaan :)

Helmi (Ei varmistettu)

kai postaat reissussa olessasi???? :--)

Elisa (Ei varmistettu)

Tottakai!:)

Rimma (Ei varmistettu)

AMEN! Ja mitä hitaammin pystyy matkustamaan, sen parempi. Jotenkin etenkin pidemmillä matkoilla on ihana istua junassa tai bussissa ja katsella maisemien hiljalleen vaihtumista. Siinä ehtii jotenkin mielikin paremmin reissuun mukaan.

Elisa (Ei varmistettu)

No sinäpä sen sanoit! ;) Ihan parasta!

Katya (Ei varmistettu)

Pitkät automatkat on ihan parhaita! Kotimatkat on aina vähän tylsiä, koska ne menee aina jostain syystä paljon nopeemmin ku menomatka. :D Lentokoneessa oon matkustanu vaan yhden edes-takasen lennon mutta tykkäsin kyllä siitäki. Harmi, että poikaystävä ei tykkää matkustella, muhun ku tää matkustuskärpänen on purru pahemman kerran nyt ton ekan ulkomaanmatkani jälkeen :D

Sanna (Ei varmistettu)

Kiitos näistä matkapostauksista ihana Elisa, herätit taas hyviä ajatuksia... :) T. Sanna Bale

Elisa (Ei varmistettu)

Ihana Sanna <3 pusuja!

Anna (Ei varmistettu)

Kaunis postaus <3 Minäkin olen aina pitänyt lentomatkustamisesta, mutta nyt viimeaikoina on pientä lentopelkoa puskenut esiin :/ en tiedä mistä se on ilmestynyt! :o Sulle tulee mahtava reissu Jenkkeihin ja Meksikoon! Matkapäiväkirjan pitäminen on loistava ajatus :)

Kommentoi