Iloa

Havahduin Ruissikuvia katsellessani siihen, etten enää oikeastaan ole vaaleatukkainen. Muistelin, että siitä onkin jo vuoden verran aikaa, kun olen viimeksi niitä käynyt värjäämässä. Koska olen välillä sellainen "kaikki-mulle-heti-nyt"-tyyppi, tuntui siltä etten enää kestä yhtään päivää sillä hiirenharmaalla, mitäänsanomattomalla tukalla. 

Mietin, mistä alkaisin metsästää aikaa ja mieleeni tuli trendikkään oloinen i-lo, josta kävelen usein ohi. Sen kauempaa miettimättä päätin soittaa sinne, ja sain kuin sainkin ajan heti seuraavalle aamulle! Kiittelin intuitiotani, joka muistutti minua tästä paikasta. 

Ja voi että miten iloinen olenkaan tästä vaaleammasta ja raikkaammasta ilmeestä. Kampaamo oli ihan huippuvalinta! Kerroin, että minulla on tavoitteena kasvattaa hiuksista vieläkin pidemmät ja leikkaamisesta kieltäydytttäni sain muutamia korjaavia tuotteita, jotka auttavat tässä projektissa. Raportoin sitten, miten ovat toimineet. Nyt ainakin tuntuu, että hiuksissa on jotenkin paljon enemmän rakennetta. 

Avauduin myös siitä, kuinka huono olen tekemään mitään kampauksia, joten mietimme että voisin käydä opettelemassa muutamia helppoja kampauksia, mitä tällaiset hiusten kanssa vähän tumpelommatkin tyypit pystyvät tekemään myös itse. Ihailen aina muiden kampauksia, mutta tuntuu että omalla kohdalla on kaksi vaihtoehtoa: tiukka yläponnari / hiukset auki. 

Nyt pitää kuitenkin rientää isän luo lauantai-illan viettoon, tällä kertaa tukka auki! Ihanaa viikonloppua kaikille! 

Finally got my hair a little lighter! And I love it! 

 

 

TallennaTallenna

Kommentit

Mä luin ihan just lähipäivinä jonkun blogin kommenttiboksista, että monilla on tuuheuttanu hiuksia erittäin hieno suomalainen mustikka -shampoo. Ostin sitten itsellenikin ja eka kerran jälkeen voin jo sanoa, että kannatti. Hiukset tuntuu jotenkin ilmavimmilta, mikä on omalle pitkälle lättänätukalle melko harvinaista. Ei maksa montaa euroa kokeilla. :)

Elisa Lepistö

Oho! Mulla ei oikeastaan se ilmavuus ole hakusessa, vaan juuri tuo kuivien latvojen korjaaminen. Mutta hyvä että on toiminut! :) 

Anski (Ei varmistettu)

Haha ihanaa kuulla, et en oo ainoo jolla on noi kaks kampausvaihtoehtoo!

Elisa Lepistö

Joskus repäsen ja teen letin :D mutta nää päivät on harvassa. 

E - (Ei varmistettu)

Saako udella millä kameralla ja putkella kuvailet? Sulla on aina niin kauniita kuvia :)

Elisa Lepistö

Voi kiitos! Mulla on Nikonin D610 ja henkilökuvat otan 85mm./1.8 putkella :)

Bebe (Ei varmistettu)

Kampausvaihtoehdot kuulostaa kovin tutuilta. Itsekin kasvatan tässä pitkää tukkaa takaisin, ja jos sitten vaikka opettelisi pari helppoa kampausta. Saisi vaan hiukset kasvaa vähän nopeammin..

Elisa Lepistö

Lupaan opetella nyt vielä kesän aikana jotain helppoja alternatiiveja, joita voin sitten kertoa täälläkin :) 

Nannamm (Ei varmistettu)

Sulla on kyllä ihana blogi jota on aina kiva lukea ! :) Pakko kysyä, että mistä tää kuvissa näkyvä toppi on hankittu? On meinaan tosi nätin näköinen!

Elisa Lepistö

Kiitos paljon! :) Toppi on valitettavasti vuosia vanha Jenkeistä ostettu :/ en muista edes kauppaa! 

Kommentoi