Iltapalapöydässä

Meistä on vaivihkaa tullut teen suurkuluttajia. Jokailtaiseen rutiiniin kuuluu nykyään Clipperin Sleep easy- tee. Viime viikolla ystävämme olivat kylässä ja tein meille vähän iltapalaa. Vaikka rakastan hienojen illalliskutsujen järjestämistä, ei mikään voita rentoa hengailuiltaa parhaiden ystävien kera. Sillon ei haittaa vaikka kattaus olisi eriparia ja jalassa pyjamahousut.Tein rieskaleipiä, joissa oli sisällä valkosipulituorejuustoa, rucolaa, vuohenjuustoa ja kinkkua. Sen lisäksi oli myös ruissipsejä, joissa oli valkosipulituorejuustoa, miniluumutomaatteja sekä rucolaa. Niin ja sitten tietysti sitä teetä. Monta pannullista.Me and my roommate have developed a serious tea-addiction . Our everyday evening routine includes a big teakettle of Clipper's Sleep easy-tea. Last week we had to pleasure of having our best friends visiting and I prepared some evening snacks for us. Even though I love to arrange fancy dinner parties, nothing beats a relaxed evening with your loved ones. They won't mind if the dishes doesn't match and your wearing your ugliest pajamas.

 

I made flatbreadrolls, with garlic creamcheese, arugula, goat cheese and ham. I also had these ryechips with garlic creamcheese, minitomatoes and arugula. Yes, and of course the tea. A lot of it.

Kommentit

maria (Ei varmistettu)

Kuinka monta kertaa treenaat viikossa ja monta tuntia suurinpiiretin päivässä? :) minkälaista treeniä teet? :)

Tykkään hirnusesti sun blogista!!

maria (Ei varmistettu)

*hirmusesti

Elisa (Ei varmistettu)

Kiva kuulla! Treenaan aika vaihtelevasti, ehkä normaalein on sellanen 3 kertaa viikossa joku tehokas kotitreeni (lihaskuntoa) ja siihen päälle sitten hyötyliikuntaa, kävelyä jne. Mulla on nyt menossa tuollainen Train with Elisa viikko, jossa jaan kaikki viikon aikana tekemäni treenit. Lauantaina julkaisin core treenin, ma pylly- & jalkatreenin ja loppuviikosta teen yläkropan!:)

Miss T (Ei varmistettu)

Clipperin Sleep easy- tee on ihan parasta! Tilasin sitä juuri tänne Keski-Ruotsiin, kun en ole sitä täältä löytänyt :). Kiitos, kiitos, kiitos todella ihanasta blogista. Super-inspiroiva!

Ajattelet paljon samalla tavalla kuin minä. Olen melkein 10 vuotta sinua vanhempi ja oivaltanut ehkä osan asioista vasta myöhemmin kuin sinä, mutta samoilla linjoilla liikutaan :). Puhuit aiemmin ulkomaillasumishaaveista; suosittelen sitä sinulle täysillä ja tuhannesti. Välillä se on kauhian vaikeaa ja kauhia ikävä rakkaita Suomeen, mutta sitä oppii itsestään ja maailmasta niin paljon ettei sitä voi mitenkään sanoiksi pukea. Nyt neljäs menossa maa missä asun ulkomailla (Ruotsi), aiemmin asunut Englannissa, Skotlannissa ja Australiassa.

Keep up with good work gal! Blogisi on ihana yhdistelmä liikuntaa, pohdiskelua hyvästä olosta, muotia ja kuvia!

Elisa (Ei varmistettu)

Voi kiitos hurjasti kommentista! Ja olen aivan varma että toi ulkomailla asuminen pitää kokea jossain vaiheessa. Hitsi sä oot kyllä muuttanut ahkerasti! Se on varmasti rankkaa opetella aina uuden kulttuurin tavat, vaikka länsimaissa nyt ollaankin aika samanlaisia. Mutta antaa varmaan todella paljon! :)

mila (Ei varmistettu)

paljonko suosittelisit syömään kaloreita päivässä tämmöiselle 166,5 pituiselle ja 55 kiloiselle typykälle. urheilen viikossa enimmäkseen salilla noin 5-6 kertaa joskus tulee tehtyä aerobistakin. Haluaisin vähän ylimääräistä höttyä pois, mutta pääsääntöisesti lihaksien kasvavan :)

Elisa (Ei varmistettu)

Hei! Mä en niinkään stressaisi niistä kaloreista, vaan enemmän siitä, mitä syö! Lisää vaikka jokaiselle aterialle kasviksia ja juureksia ja jätä pastat/riisit/vaalea leipä vähemmälle. Voisin itseasiassa kirjoittaa vähän pidemmän postauksen aiheesta lähiaikoina:) ja mitä tuohon sun pituuteen ja painoon tulee, niin aika samassa suhteessa kun minun pituus ja paino. Ei muutenkaan kannata tuijottaa pelkkää vaakaa ;)

mari (Ei varmistettu)

Lasketko kaloreita tai punnitsetko ruokia keittiövaa'alla? Kuinka tarkka olet syömisistäsi?
Sulla on mielettömän upee kroppa ja tässä mietin että miten tollaisen sais?
Monta kertaa syöt yleensä päivässä ja millaisia annoksia? Voisitko joskus tehdä postauksen jossa ois kuvia kaikista ruoka-annoksista mitä sen päivän aikana olet syönyt? :)

Elisa (Ei varmistettu)

Kiitos:) tuossa ylempänä juuri lupailinkin, että voisin tehdä vähän pidemmän postauksen ruokailusta ja siiten miten itse syön. Vastailen kysymyksiin sitten perusteellisesti :)

Kaisa (Ei varmistettu)

Oi, mitä herkkuja :)

Elisa (Ei varmistettu)

Joo noi rieskarullat on niiiin hyviä :P

Emma (Ei varmistettu)

Moikka miten oot saanut muokattua itsellesin nuin täydellisen vatsan? :)

Elisa (Ei varmistettu)

No kiitos:) Ruokavalio on tärkein juttu tuossa vatsa-asiassa. Kirjoittelen siitä piakkoin vähän pidemmän postauksen! :)

(Ei varmistettu)

En yleensä jätä kommentteja, mutta nytten ajattelin, että miksi en kirjoittaisi tätä sinulle :)! Munkin mielestä sun blogi on tosi inspiroiva ja mikä hienointa on mun mielestä se että annat erinomaisen esikuvan siitä mitä treeni ja ruoka yhdistettynä on. Kun sun blogia lukee, susta saa heti positiivisen kuvan. Blogillasi kannustat monia :)!

Elisa (Ei varmistettu)

Ihanasti sanottu! Kiitos että jätit kommentin :) Tuollainen lämmittää aina hirmu paljon mieltä!

Kommentoi