Irlanti <3

It was lovely, absolutely lovely! Kuten täkäläiset sanoisivat. Olemme olleet Irlannissa poikaystäväni perheen kanssa neljä päivää tapaamassa heidän perhetuttujaan. Tämä on ensimmäinen kertani täällä ja olen kyllä totaalisen ihastunut maahan. Meillä on Airbnb Dublinissa the Liberties-nimisellä alueella, joka on vähän Kallion tyyppinen nouseva kaupunginosa. 

Kävimme maaseudulla Tipperaryssa Coolbawn Quay-nimisessä lomakylässä, jonka irlantilaiset perhetutut omistavat. Se on ollut ehdottomasti reissun kohokohta ja kaikki postauksen kuvat ovat sieltä.

Nyt olemme jo takaisin Dublinissa, makoilen vielä sängyssä ja hörpin kahvia. Ulkona paistaa aurinko ja kohta olisi tarkoitus lähteä kävelemään ympäri kaupunkia. Haluaisin käydä Trinity Collegen kirjastossa, mutta muita suunnitelmia tälle päivälle ei vielä oikeastaaan ole. Ihanaa sunnuntaita kaikille!

 

Kommentit

Satuuu (Ei varmistettu) https://mylifes-stripes.blogspot.com/

Hei ihanannäköistä! Odottelen jo malttamattomana jos voisit kirjoitella dublinin kaupungista ja ravintoloista, mitä siel kannattaa nähdä ja kokee! Haaveissa jos marraskuussa pääsis käymään myös

Elisa Lepistö

No hitsi, ei kyllä ole vielä kovin hallussa tuo kaupunki kun olimme ison osan reissusta tuolla maalla. Lauantaina olimme  Angelina's nimisessä ravintolassa joen varrella illallisella ja se oli todella kiva: https://angelinas.ie/menus/. Sen lisäksi suosittelen Trinity Collegen kirjastoa, josta puhuin postauksessakin. Se oli aivan mieletön! Dublinin vanhin pubi The Brazen head oli myös näkemisen arvoinen. Se oli perustettu vuonna 1198 :) 

Pritchitts (Ei varmistettu) https://pritchitts.fi/

Wow! Ihanat kuvat. Nyt mäkin haluasin matkustaa lomalle Irlantiin. Kiitos näistä kuvista

Kommentoi