Jääpalakylpyjä ja täriseviä lihaksia

Huh huh! Tänään aamu alkoi elämäni ensimmäisellä crossfit-tunnilla Crossfit basementissa, jonka Peak Performance ja Sara olivat järkänneet. Olin jostain syystä jännittänyt tätä niin paljon, että heräilin pitkin aamuyötä katselemaan kelloa. Kun pääsin pelipaikoille, kuulin etten ollut ainoa jota tämä oli pelottanut. 

Treeni oli melko alavartalopainotteinen, ja tuli kyllä kyykättyä koko kuun edestä. Olin jo luullut, että levytangon kanssa tehdyt kyykyt jäisivät päivän viimeisiksi, mutta sen jälkeen olikin vasta kunnon kuritus edessä. Vuorossa oli nimittäin kolmeminuuttinen biisi, jossa tuli mennä kyykkyyn aina kun laulussa lauletaan "bring Sally down" ja nousta vasta, kun lauletaan "bring Sally up". Täällä yksi esimerkkivideo haasteesta. Voin kertoa, että teki mieli heittäytyä lattialle makaamaan tämän jälkeen.

Jalat oli niin tärinöissä, että oli pakko mennä lopuksi kylmäaltaaseen, joka oli täynnä jääpaloja. Pelkään pahoin että loppuviikosta ei Alepa-pyörät ole niin kovassa käytössä kuin viime päivinä. Oli kuitenkin todella hauska päästä vihdoin testaamaan lajia, ja ainakin kroppaa tuntee urheilleensa.

Nyt pakko mennä vähän rullailemaan jalkoja, jos vaikka voisi siten helpottaa huomisia.. ja ylihuomisia.. ja sen jälkeisen päivän jumeja vähän etukäteen.

Kuvat: Svante Gullichsen

Kommentit

Apaa (Ei varmistettu)

Huh toi bring sally up! Millasilla painoilla tota pytyy tekee?

Elisa Lepistö

Vähän vaikea sanoa, kun riippuu niin kunnosta ja siitä mitä on alle tehty. Meillä toi oli tosiaan kunnon kyykkytreenin jälkeen, joten tehtiin pelkillä kepeillä. Jos toi olisi ainut treeni, tekisin ehkä silti pelkällä tangolla. Mutta mun jalat onkin ihan säälittävät :D

 

laura.k.a

Tota Bring Sally Down/Upp-juttua ollaan kanssa vedetty salilla yhdellä ryhmäliikuntatunnilla. Kyseinen tunti oli nimeltään Ass 'n' Abs ja siis sielläki vedettiin tämä kyseinen biisi kaikkien miljoonien painojen kanssa tehtyjen kyykkyjen ja askelkyykkyjen perään, välillä jopa vielä tangot edelleen harteilla! Voin sanoa että tuntui kivasti jaloissa ja takapuolessa kun piti vielä yrittää kävellä salilla portaita alas pois lähtiessä ja siihen perään vielä pyöräillä muutama kilometri kotiin :D 

Elisa Lepistö

Hyiii! :D mulle toi oli ihan kidutusta jo ilman painoakin :D mutta saapahan ainakin tuntumaan! 

sarasusanna
Sara Susanna's

Kommenttini ei liity aiheeseen valitettavasti mitenkään... Minulla on omat yo-juhlat tulossa ja asu on hiukan hakusessa vielä. Siksi haluisinkin kysyä mistä kotibile-postauksessa ylläsi oleva valkoinen haalari on peräisin? Näyttää meinaan juuri sellaiselta mitä olen etsinyt! Kiitos jo etukäteen vastauksestasi :))

Kommentoi