JOKIRAPUWASABISALAATTI

Pariisin ja oikeastaan koko kesän kestäneen herkuttelun ja terassilla istuskelujen jälkeen on tehnyt mieli syödä kevyemmin ja terveellisemmin kuin normaalisti. Juureksia, hedelmiä, salaattia ja Clipperin Detox teetä on nautittu tällä viikolla. Viime sunnuntaina oli tarkoitus tehdä lohisalaattia wasabikastikkeella. Sain isältäni sellaista wasabijauhetta, josta saa vettä lisäämällä tahnaa/kastiketta. Sunnuntaina ei kuitenkaan illalla ollut tietenkään mitään lohta tarjolla, joten korvasimme sen ravunpyrstöillä. Herkullista siitä tuli silti. 

Ainekset kahdelle henkilölle:

  • purkillinen ravunpyrstöjä
  • 1 pieni kurkku
  • 1 avokado
  • 1 tomaatti
  • 1 punasipuli
  • puolet Patros- fetasta

Kastikkeeseen:

  • 1 tl wasabia
  • 1 sitruunan mehu puristettuna

Todella maukasta ja raikasta. Vaikka annos on kevyt, pitää se silti melko hyvin nälkää avokadon ansiosta.

Kivaa keskiviikon jatkoa! 

koti ruoka-ja-juoma
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.