Joulufiiliksiä

Moikku kaikille ja hyvää Tapaninpäivää!

Oli ihana viettää joulua pitkästä aikaa perheen kanssa. Viime vuonna olin reissussa tähän aikaan, eikä ollut kyllä yhtään joulufiilis siellä 30 asteen lämmössä. Joulu oli leppoisa, ja tuli herkuteltua, mutta ei liikaa. Kummatkin päivät meni perinteisesti, syötiin pitkään ja istuttiin pöydässä, avattiin paketit ja pelailtiin lautapeliä ja naurettiin kamalasti. Tärkeintä itselleni on se, että telkkari pysyy kiinni koko päivän, ja nautitaan toisten seurasta. Kaikilla perheillä on omat perinteet, ja niistä kannattaa pitää kiinni. Itse ainakin nautin kaikista traditioista, ja ne voivat olla ihan hölmöjäkin juttuja. Eräänä jouluna yksi siskoistani toi ananaksen aattoaamuna tullessaan, ja ilmoitti että "tässä olisi tämä perinteinen Jouluananas". Kaikki muut ihmettelivät, että mikä ihmeen Jouluananas, mutta siitä lähtien meillä on ollut tuo ananas jouluisin :D

 Olin ollut ilmeisen kiltti, koska sain paljon ihania paketteja. Sain myös paljon urheiluun ja hyvinvointiin liittyviä juttuja, joista varmasti kerron täällä vielä enemmän. Haluisin, että joulu jatkuisi vielä muutaman päivän :D Miten teillä on sujunut joulu? Onko teillä jotain erikoisia jouluperinteitä?

Kommentit

Essi (Ei varmistettu)

Hauska tuo jouluananas! :-D täälläki on sujunu joulu oikein rauhassa ja ruokaisasti. :)

Elisa (Ei varmistettu)

Joo se oli yllättävä juttu :D mutta tosiaan, perinteet voivat olla noinkin outoja! Mukava kuuulla! :)

Ankkuli (Ei varmistettu)

Hei voisitko tehdä jossain välissä postausta pukeutumisesta hölkkä/juoksulenkille näin talvella? :) Itselläni nilkka vammautui syksyllä ja on pari kuukautta ollut nyt taukoa juoksusta, enkä enään tiedä yhtän miten lenkille pitäisi pukeutua, aiempaa talvilenkki-kokemusta ei itseltä löydy... :D

Saana (Ei varmistettu)

Ihana toi paita tai mekko tai mikälie sulla on päällä! Mistä oot ostanut? Mainio idea toi jouluananas :-D Uusia traditioita saa ja pitää luoda!

Jasmi (Ei varmistettu)

Hei! Löysin blogisi loppusyksystä ja siitä asti olenkin seuraillut tätä jatkuvasti, ehdottomasti paras blogi niistä mitä tällä hetkellä luen! Mulla olis tarkoitus nyt vuoden vaihteen jälkeen aloittaa elämäntaparemontti ja tärkein asia siihen liittyen on ruokavalio, voisitko tehdä postauksen jossa kerrot mitä yleensä syöt päivittäin, mittailetko aina ruokasi jne? Kiitos :)

Elisa (Ei varmistettu)

Voi kiitos Jasmi, kiva kuulla! :) En mittaile ruokia, vaan pyrin syömään aina n. 4 tunnin välein, jolloin annoskoot pysyvät luonnollisesti vähän pienempinä, eikä nälkä pääse yllättämään. Voisin yrittää tehdä tässä lomalla jotain vähän perusteellisempaa postausta noista ruokajutuista.

Elisa (Ei varmistettu)

Kiitoksia Herminica! Oli kyllä mukavaa. Ja tosiaan, uudet perinteet ovat parhaita :D

Jasmi (Ei varmistettu)

mukava kuulla! :) tästä blogista saan paljon vinkkejä omiin tekemisiini ja varmasti tulen saamaan jatkossakin!

Elisa (Ei varmistettu)

Kiitoksia! Se on valitettavasti jo monta vuotta vanha, alunperin H&M:ltä ostettu. :)

Elisa (Ei varmistettu)

Moi Ankkuli! Voin ehdottomasti tehdä tuosta postauksen. Aika huonosti olen nyt käynyt lenkillä, mutta viimeistään tammikuun alussa teen! :)

Elisa (Ei varmistettu)

Kiitoksia!:) Se on ihan H&M:stä ostettu, mutta jo muutaman vuoden vanha :/

HerminiCa (Ei varmistettu)

Onpas ihania kuvia :)! Näyttää olleen mukiinmenny joulu teillä :)! Ja ananasperinne kuulostaa hauskalle :Dhttp://lolimte.blogspot.com

Anonymous (Ei varmistettu)

Kiva paita sinulla! Mistä mahtaa olla hankittu? :)

Kommentoi