Juhannusfiiliksiä

Huh huh, mitkä kolme päivää on takana. Ollut ihan mielettömän hauskaa, mutta tällä hetkellä silmäluomet painaa melkoisen paljon. Perjantaina kokoonnuimme heti aamupäivästä ystäväni luokse brunssille ja päivä kului pihapelien ja rennon hengailun merkeissä. Meillä oli tarkoituksena mennä Löylyyn saunomaan, mutta emme olleet ainoat tämän idean saaneet, joten juhannussauna jäi tänä vuonna kokematta. Ilta jatkui Hernesaaren rannan kautta vielä ex tempore Valkoiseen saliin Viewn keikalle, joka oli muuten ihan huikea!

Vaikka Juhannusaatto tuli paineltua aika spontaanisti eri ideoiden perässä, lauantain osalta homma oli pedattu jo kauan sitten. Olimme päättäneet tehdä kerrankin kaupunkijuhannuksen isolla porukalla ja sen kunniaksi järjestää pienimuotoiset puutarhajuhlat keskustassa asuvan ystävän sisäpihalle. Päivän mittaan alkoi kuitenkin usko loppua sään suhteen, ja alkuillasta olimme pakotettuja muuttamaan suunnitelmia, joten illallinen vaihtui sisätiloihin. 

Emme halunneet kenellekään isoa stressiä tarjoiluista, joten olimme tilanneet kaikille omat pitsat etukäteen Skifferistä, jotka ystäväni lupasi käydä hakemassa. Palan painikkeeksi oli muutama pullo Rieslingiä ja Roseeta. Olen vasta tänä kesänä opetellut juomaan roseeta myös ruokajuomana, ja täytyy sanoa että toimi yllättävän hyvin pitsan kanssa! 

Vaikka alunperin olin visioinut istuvani pitkän pöydän ääressä syreenien ja pienten pihavalojen alla lämpimässä kesäyössä, ei illasta tullut yhtään sen huonompi vaikka jouduimmekin viettämään sen sisätiloissa sateenropinan rummuttaessa ikkuinoihin. 

Kukkaseppeleet ja kesämekot loivat hyvin juhannusfiilistä.

Iltaa jatkoimme Kutosen juhannustansseihin, joihin olemme päätyneet aiempienkin vuosien juhannuslauantaina. Vaikka lähtökohtaisesti baariin meno juhannuksena ei kuulosta kovin houkuttelevalta, on siellä ollut aina hauskaa. Tänä vuonna tuntui kuitenkin, että siellä oli erityisen paljon porukkaa, jopa hiukan liikaa. Siitä huolimatta ilta oli varsin onnistunut, eikä edes sade tai kylmyys pilannut hyvää menoa. 

Miten teidän Juhannus sujui? 

Kommentoi