Kanavaranta = <3

Kanavaranta alkaa olla ihan place to be. Skattan punatiilimakasiinit on paikkana muutenkin upea, mutta tätä kesää aiemmin siellä on tullut liian harvoin vierailtua. Kaikki tietänee jo Holidayn, mutta nyt naapuriin on tullut hurmaava Shelter.

Kävimme tänään kokeilemassa menua toimiston tyttöjen kanssa, ja kaikki maistui yhtä hyvälle kuin miltä sisustus näytti. Omia lemppareita oli alkuruokana tarjoiltu tartar, joka saa edelleen veden kielelle. Keiton kanssa tarjoiltu leipä oli myös niin hyvää, että meinasi pari kyyneltä vierähtää poskelle. 

Yläkerrasta löytyy Son of a Punchin cocktailbaari Rusty, joka tarjoilee aamuneljään asti herkullisia drinkkejä. Saman poppoon baareja ovat myös mm. Liberty or death ja Trillby & Chadwick, joten juomat ovat varmasti yhtä priimaa kuin alakerran ruoat. Tänne on pakko mennä pian uudestaan. Syksy on ihan loistavaa aikaa hämyisille illallisille ja pikkutunneille venähtäneille cocktaileille. 

 

Kommentit

Jennnni (Ei varmistettu) http://mirrorforsun.blogspot.co.uk/

Tää ei liity nyt mitenkään tähän postaukseen mutta eniveis. En tiedä muistatko kun aikanaan johonkin sun Etelä-Amerikka -postaukseen kommentoin että yks sun ottama kuva oli niin magee että halusin tehdä siitä maalauksen. Kuvasta inspitoitunut maalaus on nyt valmis, jos kiinnostaa se löytyy osotteesta facebook.com/jennituuliaart tai mun instagramista @jennituuliaart. Muistaakseni pyysit mua ilmottamaan sit kun tää toteutuu, joten tässäpä tämä! Ei muuta, hyvää viikonjatkoa :)

Elisa Lepistö

WAUU! Ihan mieletön! <3 Ihanaa kun tulit vinkkaamaan!!! Ihanaa loppuviikkoa myös sulle!

Kommentoi