Kasvista kasviksilla
Kasvisruokailun helppous on se, että melkein mitä vaan voi yhdistää keskenään, ja kun vain maustaa hyvin, on ruoka herkullista. Usein tulee tartuttua niihin samoihin aineksiin, mutta pyrin silti keksimään aina uusia yhdistelmiä. Tällä kertaa lautaselle päätyi:
- punajuuria
- minimaisseja
- parsaa
- sokeriherneitä
- kesäkurpitsaa
- vihreitä linssejä & tomaattimurskaa & valkosipulia
- korianteria
Paistoin kaikki ainekset pannulle ja lorautin sekaan teriyaki-kastiketta & hunajaa. Paistettu punajuuri on sellaista, jota voisin syödä vaikka jokaisella aterialla. Sen valmistuksessa on vaan turhan suuri vaiva, kun pitää ensin keittää. Nyt kasvisruokia kokkaillessa on muutenkin mennyt paljon kauemmin aikaa kuin normaalisti ruoanvalmistuksessa. Täytyy ottaa Suomeen palatessa missioksi kehitellä jotain vähän nopeampia tapoja valmistaa kasvisruokaa. Esimerkiksi leikata valmiiksi kasviksia jääkaappiin johonkin rasioihin, joista voi sitten heittää niitä suoraan pannulle.
I made this vegan dinner the other day that contained beets, asparagus, zucchini, lenses & crushed tomatoes & garlic, sugar snap peas, cilantro and mini corn. I LOVE beetroots and I could eat them every day. The only problem is that they take so much time to make, because you have to boil them first. I think over all this vegetarian food has been taking more time. My next mission is to learn how to be able to it faster. Maybe one solution would be some kind of food prep where I would cut the veggies in the refrigerator.