Kauhutaloa ja värikkäitä puita

Olen tällä hetkellä Tukholmassa yhden yön reissulla ja täällä tuntuu olevan syksy pari viikkoa Helsinkiä jäljessä. Täällä on nimittäin vielä kaikissa puissa lehdet. Naureskelin jo kentältä ulos astuessa, kuinka tuntuu että täällä aina paistaa aurinko.

Matka Arlandasta keskustaan oli täynnä niin maagisia postikorttimaisemia, että huokailimme vain taksin takapenkillä, kun olisi tehnyt mieli pysähtyä ikuistamaan niistä jokaisen. 

Ilta meni Grönalundissa katsomassa vakuutusyhtiö Ifin ja Weekdayn yhteistyössä tekemää heijastinmallistoa. Mallisto esiteltiin House of Nightmares-nimisessä kauhutalossa. Snäppiseuraajat pääsivätkin näkemään hiukan tunnelmia sieltä. Oli kyllä todella hauska ja innovatiivinen tapa esitellä heijastinpintaisia asusteita. 

Mahtavaa muutenkin, että on tehty hyvännäköisiä heijastimia, jotka eivät pilaa asua roikkuessaan hihan varressa. Plussaa vielä siitä, että tuotteet ovat kohtuuhintaisia. Suomessa niitä saa Weekdayn verkkokaupasta marraskuun alusta. 

Nyt makoilen hotellihuoneessa ja kuuntelen repeatilla Mura Masan Lovesick -biisiä. Bongasin sen eilen Annikan Snapchatista ja olen luukuttanut sitä siitä asti jokaisessa mahdollisessa välissä. 

Nyt kuitenkin kahvihammasta kolottaa jo siihen malliin, että taidan suunnata aamiaiselle. Ihanaa torstaita kaikille!


Pictures of me: Kira Kosonen

Kommentoi