KAYAK

IMG_0515.jpg

Sunnuntaina oli taas todella kaunis ilma, joten päätimme mennä melomaan. Meillä on kaksi kanoottia käytettävissä ja ihan lähellä on joki. Nostimme välillä jalat kanootin päälle ja lilluimme virran mukana. Musiikki pauhasi puhelimesta, aurinko porotti kasvoilla ja kalat hyppivät kanootin kummallakin puolella. 

Jokin veden ääressä olemisessa vain tuntuu ihan järjettömän hyvälle. Oli kyseessä sitten mattolaituri kodin lähellä, souturetki ystävän mökillä tai hulppea purjevene kaveriporukalla, veden läheisyys nostaa aina mielialan kattoon. 

Sen takia olikin ihanaa viettää koko päivä joella. Meloimme ravintolaan, jonka terassi ulottui joen päälle. Nostimme kajakit laiturille ja lepäsimme hetken ruoan lomassa. Yhteensä tuli melottua yli neljä tuntia, ja jonkin ihmeen takia lihakset eivät ole edes kipeät. Ehkä karu totuus valkenee vasta huomenna.

Ajattelimme vuokrata vielä tällä viikolla veneen ja mennä porukalla yhdelle toiselle joelle. Kylmälaukku täyteen eväitä, hyvää seuraa ja kirkas taivas. Muuta ei täydelliseen päivään tarvitsekaan. 

We spent Sunday on the river paddling. It was so fun! I love boats, wheter it’s a yacht, a sailboat or even a rowboat, it’s always nice. We are thinking about renting a boat this week for the whole group. 

IMG_0457.jpg

IMG_0456.jpg

IMG_0451 copy.jpg

GOPR1177.jpg

GOPR1182.jpg

IMG_0512.jpg

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *