Kesäaamu <3

Herään aamulla ja nousen sängystä kurkkimaan pimennysverhon taakse. Sydän pamppailee kun odotan, minkälainen sää siellä on. Hetkeksi kyseenalaistan itseni, ja pysähdyn ajattelemaan kuinka tällainen sotii onnellisuuskäsitystäni vastaan. Eihän sillä säällä pitäisi olla mitään sen kanssa tekemistä, kuinka hyvin päivä lähtee liikkeelle? Ja paskat.. ajattelen. Onhan sillä! Vaikka kuinka yrittäisin sitä vastaan taistella, ei minusta tule koskaan sitä ihmsitä, jolle on yhdentekevää paistaako aurinko, vai tuleeko taivaalta jäähiutaleita vaakatasossa. 

Kun auringonsäteet vihdoin tulvahtavat asuntoon tehden miljoonista pölyhiukkasista näkyviä, suupieleni kaartuvat hymyyn. Tänään vielä toimisto saa ammottaa tyhjyttään, sillä minä perustan etäpisteen ulos vielä yhdeksi päiväksi. Teen kokovartalosumutuksen aurinkorasvalla, kulautan aamukahvin alas ja pesen hampaat. 

Puen päälle bikinit, nappaan koneen ja vesipullon mukaan, käärin vanhan päiväpeittomme mahdollisimman kompaktiin kasaan ja survon sen kainaloon. Olen puistossa ensimmäisen joukossa asettelemassa leiriäni. Pikkuhiljaa ympärilleni alkaa levittyä lisää vilttejä. Lähes kaikilla on koneet mukanaan, joskin työnteko ei näytä kenellekään kovin hektiseltä. Edes retinanäyttöni ei oikein pärjää kirkkaille auringonsäteille ja joudun pinnistämään kaikki voimani nähdäkseni näytön. 

Tuijottelen ohikulkijoita, joiden kasvoilla näkyy sellainen pidättelemätön ilo. Työmatkalaisia, koiranulkoiluttajia, vanhuksia päiväkävelyllä, tarharyhmä siistissä jonossaan ja äitejä lastenvaunujen kanssa. Heidän hyväntuulisuus tarttuu minuun ja hymyilen kaikille, jotka suuntaani sattuvat katsomaan. 

Olen niin täynnä energiaa yhtäkkiä, että varaan iltapäiväksi treenit ja päätän kävellä salille. Tällaisia aamuja lisää! 

Shirt - Asenne, Skirt - Levi's (flea market)

Pictures: Sara Vanninen

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

Siis joo! Oon ollut onnellisempi kuin aikoihin ja yritän vakuutella itselleni että siihen vaikuttaa moni asia mun elämässä eikä ollenkaan sää mutta en tahdo uskoa sitä itekään. :D Ei soimata itseämme siitä että saadaan energiaa auringosta jonka tarkoituskin on antaa meille energiaa!

Elisa Lepistö

Toi on niin totta! <3 

adfadf (Ei varmistettu)

Oikoluetatko koskaan postaustekstejäsi? Tässäkin näin lyhyessä ainakin 2 virhettä....

Elisa Lepistö

Kyllä mä aina oikoluen. Ehkä oon vaan sokea niille omille virheille kun ei osu silmiin! 

Kommentoi