Kesäarki <3

Tässä alkukesestä on ollut niin paljon hulabaloota, että kameraa ei ole yksinkertaisesti jaksanut kantaa aina mukana. Huomasin yhtenä päivänä, että sen ansiosta ei tietenkään ole yhtään blogikuvia valmiina. Päätinkin asettaa oman rimani hiukan alemmaksi ja nappailla päivän mittaan spontaaneja puhelinkuvia. Tässä nyt tällainen old school -puhelinkuvapostaus päivästäni. 

Herätyskello soi 7:45 ja joudun nousemaan välittömästi, sillä pitää käydä suihkussa ennen kuin remonttimiehet tulevat tasalta maalaamaan kattoa. 

8:00 Jumitan suihkun jälkeen sohvalla ja käyn nopeasti maileja läpi. Meikkaan hiukan, kuivaan hiukset ja kulautan samalla ison lasin vettä.

8:30 Hyppään kaupunkipyörän satulaan ja lähden pyöräilemään keskustaa kohti. 

9:00 Saavun Rosteriin KappAhlin aamiaistilaisuuteen. Syksyn mallistossa luvassa ihania kimallejuttuja ja kauniita mekkoja. Helsinki näyttää aamulla jotenkin erityisen kauniilta.

10:30 Lähden pyöräilemään toimistolle Krunan rannan kautta. 

10:45 Officella! Iltapäivän väsy alkaa painaa, mutta saan siitä huolimatta tehtyä hommia melkoisen tehokkaasti. 

11:00 Käyn keittämässä kahvit ja ihailen toimistoon tulvivaa aurinkoa. Huone näyttää ihan eri paikalta kuin tammikuussa.

12:00 Rootsiin lounaalle. Edamame-kuhlo, niin kuin aina. 

12:40 Lounaan jälkeinen vilu ja poikaystävän neule. Mietin ajatteleekohan käytävillä muut työntekijät, ettei minulla ole housuja. 

15:00 Johanna saapuu seuraksi toimistolle ja olemme jo viestitelleet siitä, pitäisikö lähteä töiden jälkeen after workeille. Lopulta päädymme kävelemään Siltasen terassille.

18:40 Lähden taas tuttua reittiä pyöräilemään keskustaan tapaamaan entistä kollegaa.

22:30 Iltamme venyy Groteskin terassilla höpötellen kaikesta maan ja taivaan välillä ja lopulta lähdemme kävelemään, minä pyörälle ja hän hotellille. Mietin, kuinka ihanaa on, että elämässä on ihmisiä joita voi nähdä vaikka kerran kahdessa vuodessa, eikä mikään kemioissa muutu.

23:00 Pakko napata yksi kuva pyörän selästä. Hymyilen koko matkan kotiin ja on jotenkin kevyt olo. 

23:15 Ruokaa, Californicationia ja Biorén mustapäälappujen testaamista. Toimii! 

Kommentit

Sofiaaa. (Ei varmistettu) http://sofia-emilia.blogspot.fi/

Olipa ihanasti toteutettu :) &lt;3 kivoja nää puhelinpostaukset, kun niissä näkyy enemmin sitä arkea ja niin super hyvä kamerakin sulla siinä :)

Elisa Lepistö

No ihana kuulla! :) lisää tällaisia siis tulossa!

Elzzzzx (Ei varmistettu)

Kiva postaus! Lisää tälläsiä :)

Elisa Lepistö

Kiitos! No näitä on luvassa! :)

Jennun (Ei varmistettu)

Tää oli kiva, näitä lisää! :)

Elisa Lepistö

Kiva kuulla!! Ehdottomasti :)

Minnea
Minnean muruja

Ihana postaus! Niin kivan rento ja kesäinen meininki <3

Elisa Lepistö

Kiitos Minnea! :) <3

Kommentoi