Kevätflunssa ja Brooklyn Museum

Heräsin eilen aamulla ihan tukkoisena ja kipeänä. Harmitti niin käsittämättömän paljon, että teki mieli huutaa. Lihakseni olivat ihan tulehtuneen tuntuiset, ja mietin olikohan flunssa peräisin siitä. Laitoin Faijahommien Nikolle viestiä, sillä hän on käynyt hieromassa minua ja Saraa toimistolla. Ajattelin jos venyttely tai joku muu voisi auttaa. Hän neuvoi kuitenkin nesteytystä ja lepoa. Niko on jeesannut lihaksieni suhteen niin paljon, että luotan hänen sanaansa täysin :D

Eilinen menikin sitten sohvalla makoillen, vettä tankaten ja Netflixiä tuijotellen. Tänään olo on jo parempi, mutta taidan ottaa kuitenkin levon kannalta ja suunnata korkeintaan Prospect Parkiin lukemaan kirjaa. Puiston laidalta löytyy myös Brooklyn Museum, jossa kävimme lauantaina. Pääsymaksu on Metin kaltainen, eli voit maksaa mitä haluat. 

Museo on huomattavasti pienempi kuin Met, mutta silti ehdottomasti vierailemisen arvoinen. Tämänhetkisistä näyttelyistä ehdottomasti lempparini olivat Marilyn Minterin Pretty/Dirty, sekä Iggy Pop Life Class. 

Nyt nappaan kuitenkin kirjan, bikinit ja viltin mukaan ja suuntaan ostamaan hiukan evästä. Lämpötila lähentelee tänään kolmeakymmentä, joten pakko päästä nauttimaan auringosta. Ihanaa tiistain jatkoa!

Kommentit

Minnea
Minnean muruja

Toivottavasti olo paranee, niin pääset nauttimaan lomasta!

Elisa Lepistö

Kiitos Minnea! Kyllä tää tästä pikkuhiljaa! :)

Kommentoi