Kevätvaatevalintoja

Kaupallinen yhteistyö: Lindex

Tähän aikaan vuodesta tekee aina mieli ottaa pieni varaslähtö kevätpukeutumiseen. Raskaiden talvikenkien, painavien takkien ja hiusten sähköisyyttä aiheuttavien neuleiden ja huivien jälkeen kiehtoo ajatus hulmuavista helmoista, kevyistä materiaaleista ja leikkisistä printeistä. Vielä hetken täytyy odottaa sandaalikelejä, mutta ehkäpä ne kaikkein talvisimmat vaatteet voi jo viedä kellariin ja keskittyä kevätvaatteisiin. 

Lindexin kevätmallisto näyttää ainakin omaan silmään varsin houkuttelevalta. Rohkeita printtejä, vahvoja värejä ja sopivan boheemeja siluetteja. Ihastuin itse safarihenkisiin housuihin, joissa oli hauska sporttinen fiilis. Muutenkin malliston kuosit ovat todella raikkaita ja leikkisiä. Kuvailin kaksi erilaista asua saman vaaleanpunaisen t-paidan ympärille. Tykästyin myös vaaleanpunaisiin aurinkolaseihin palavasti, ja ne näyttävät erityisen kivoilta marjapuuron värisen trenssin kanssa. 

Ensi viikon torstaina 23.3. järjestetään Lindexin ja Trendin VIP shoppailuilta, klo 17-19 Aleksanterinkadun Lindexissä (Aleksanterinkatu 15), jonne olette kaikki tervetulleita. Ensimmäiselle 200 ostajalle on luvassa lahjakassi ja kaikille on -25% alennus kaikista tuotteista illan aikana, sekä pientä tarjoilua. Tilaisuus on tarjoilujen takia K18, ja voit ottaa mukaasi avecin.

Täältä pääset ilmoittautumaan tapahtumaan. 

Mitäs tykkäätte asuvalinnoista?

 

Clothes - Lindex

Pictures: Sara Vanninen, edit: me

Kommentit

Ellaaaar (Ei varmistettu)

Noi aurinkolasit <3

Kommentoi