Killeri käsitreeni

Rustailen yleensä paperille ennen treeniä ne liikkeet ja toistomäärät, jotka meinaan tehdä. Silloin tulee jotenkin paremmin pidettyä niistä kiinni, eikä oikaise vaikka yksin kotona se olisikin helppoa. Tätä treeniä suunnitellessani en osannut arvata, kuinka kova se olisikaan. Yleensä teen nykyään monipuolisia, koko vartalon treenejä, mutta tällä kertaa alakroppa oli niin jumissa että päätin keskittyä pelkästään ylävartaloon. Tässä on todella tärkeää lämmitellä lihakset kunnolla ennen treeniä, sillä liikkeet ovat melko rankkoja. 

Tarvitset treeniä varten leuanvetotangon, sekä käsipainot.

15 ojentajapunnerrusta

15 leukaa

15 tavallista punnerrusta

15 pystypunnerrusta käsipainoilla

15 hauiskääntöä käsipainoilla

Tämä toistetaan 4 kertaa!

I made this killer home workout for arms the other day. It is really important to warm up before starting this, because the exercises are really powerful. You'll need a pullup bar and dumbbells. 

15 tricep push ups

15 pull ups

15 push ups

15 shoulder press with dumbbells

15 bicep curls

Repeat 4 times!

 

 

Photos: Tomi Taskula

Kommentit

S.H. (Ei varmistettu)

Moikka! En tiedä ootko aiemmin maininnut, mutta käytkö kuntosalilla ollenkaan vai teetkö lihaskuntotreenejä vaan kotona? :) Mä oon just luopumassa mun kuntosalikortista vähäisen käytön takia ja pohdiskelen tässä riittääkö lihaskunnon ylläpitämiseksi "vaan" kotitreenit. Toki varmasti yksilökohtaista ja kiinni myös siitä, mitä tavoittelee. Mulla on nyt vaan vahvasti tullut sellainen olo ettei kuntosali ole mua varten ja mua kiinnostaa paljon enemmän omalla kehonpainolla tehtävät treenit.

Elisa Lepistö

Moi! Mulla on ihan sama fiilis :) en oo käynyt salilla yli vuoteen ja tuntuu että tällanen treeni sopii parhaiten mulle! Ja siis todella tuntuu että voi saada ihan hurjasti tuloksia ihan jo pelkällä oman kehon painon liikkeillä. Ajattelin kirjoittaa myös pian siitä, mitä tarvikkeita kannattaa ostaa kotiin jos haluu mahdollisimman pienellä panostuksella "kotisalin" :)

Kaaaatri (Ei varmistettu)

Sulla on mun mielestä ihan täydellinen kroppa, ja niin kaunis ! Ja kotitreenaaminen kiinnostaa kovasti kun huomasin että salitreenaaminen ei sovi aikatauluihini saati ympäristönä muutenkaan :) Huippua seurailla blogiasi, todellinen inspiraatio, kiitos. :)

MillaV. (Ei varmistettu) http://www.voimavahtila.fi/

Heippa, ihan tosi laadukas ja hyväntuulinen blogi sulla :) Itsekin rakastan nimenomaan kehonpainoharjoittelua, enkä mitenkään jaksaisi käydä kuntosalilla joka viikko! Etenkin nyt kesällä on ihana treenata esim. kotona, ulkona, mökillä, puistoissa, rannoilla - missä vain. Vinkkinä, että voimistelurenkaat on tosi kätevä väline ja niiden avulla on mukana jo oma "kuntosali", kun osaa hyödyntää niitä oikein kehonpainotreenaamisessa. Itse harrastan leuanvetoa ja olen siinä SM-kakkonen ja "pelkillä" voimistelurenkailla pärjää siinäkin lajissa tosi pitkälle :) Kurkatkaa: www.voimavahtila.fi
Pus! -Milla

Kommentoi