Kollarinmetsästys

DSC_6259.jpg

Yleensä kirpputoreille tai vintage-kauppoihin suunnatessani minulla on jonkinlainen visio siitä, mitä etsin. Sillä vältyn tekemästä hutiostoksia ja samalla se myös helpottaa vaatteiden läpikäymistä. Nycissä mieleeni oli iskostunut visio jostain vähän kulahtaneesta kollaripaidasta, jossa olisi jokin printti. Kira löysi yhdestä Beacon’s closetista mahtavan Super Bowl kollarin, joka jäi kummittelemaan mieleeni. Hiukan sen jälkeen bongasin itse vastaavan Vintage Twinistä, mutta melkein 50 dollarin hintalappu esti oston. 

Vintage Twinin yksilö oli myös tuunattu hauskasti. Sitä oli hiukan ratkottu resorin kohdalta ja se oli leikattu helmasta lyhyemmäksi. Päätin metsästää itsellenikin jonkun paidan, jonka voisin leikata. Lopulta Bushwickista löytyi tämä valkoinen XXL paita 8 dollarin hintaisena, joten kiikutin sen samantien kassalle. Olen ollut todella tyytyväinen tähän bongaukseen ja olenkin pitänyt tätä ostopäivästä lähtien todella paljon. Olen yhdistänyt sen lateksihameeseen, boyfrien farkkuihin ja hengaillut se päällä kotona yöpuvun shortsien kanssa. Saattaa olla, että tuunaan tätä vielä vähän lisääkin. 

Martensin maiharitkin on kasvaneet jalkoihin kiinni, sillä tuntuu ettei muita kenkiä oikein ole tullut käytettyäkään. Nyt ihmettelen, miten oikein emmin niin monta vuotta niiden ostoa. Nahka sen kuin paranee käytössä ja jämäkkä pohja sopii Suomen syksyn jokaiseen keliin. Nyt pitää kuitenkin mennä kaivamaan jotain punaista ja vähän juhlavampaa vaatehuoneesta. Illalla on nimittäin vuorossa rapujuhlat! 

Ihanaa viikonloppua!

DSC_6243.jpg

DSC_6263 copy.jpg

DSC_6203.jpg

DSC_6278 copy.jpg

DSC_6289.jpg

DSC_6238.jpg

Jeans- Gina Tricot , Sweater – 2nd hand , Boots – Dr. Martens (Nelly.com), Bag – Rebecca Minkoff (old)

Pictures: Sara Vanninen

maiharit.jpg

1. here 2. here 3. here 4. here 5. here 6. here 7. here 8. here 9. here ADLINKS

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *