KOLME HARRASTUSTA, JOITA RAKASTAT

Harmaa päivä ja sen mukainen asu. Mieli ei kuitenkaan ollut harmaa. Näyttää että kaamosmieli on taittumassa tällä tytöllä iloisempaan kevään odotukseen. Päivät pitenevät vauhdilla ja ilmassa on uuden alkavan vuoden tuomaa puhtaan paperin tuntua. Pienestä pitäen olen rakastanut piirtämistä ja mielestäni aina paras hetki on se, kun saat eteesi valkoisen paperin ja edessäsi on lukematon määrä mahdollisuuksia kuvittaa se. 

Tammikuussa monilla on tapana tehdä elämäntapamuutoksia tai aloittaa uusia harrastuksia. Olen pohtinut lähiaikoina omaa urheiluharrastustani ja toivoisin löytäväni jonkin uuden tavan liikkua. Syksyn ajan meillä on ollut sulkapallokentän vakivuoro tyttöporukkamme kanssa ja se on ollut todella kivaa. Ainoa miinuspuoli siinä on, että monina viikkoina on tullut liikuttua vain yhtenä päivänä. Tahtoisin jonkun yhtä mukavan liikkumismuodon sen rinnalle.

En haluaisi käydä salilla vain salillakäymisen vuoksi vaan haluan löytää jonkun lajin, joka tempaisee minut mukaansa. Samalla tavalla ajattelen oikeastaan kaikesta tekemisestä. Pitää löytää ne omat juttunsa, mitä haluaa elämässään tehdä. Rankatkin työt taittuu vaivattomammin kun aihe on sellainen, mihin sinulla on intohimoa. Elämä on se puhdas paperi ja sinä olet se, joka pitelee kynää kädessä. Näin eilen innostavan lainauksen, joka on vapaasti suomennettuna:

"Löydä kolme harrastusta, joita rakastat. Yksi, josta saat rahaa, yksi joka pitää sinut kunnossa ja yksi, jossa voit olla luova."

Siinäpä melko hyvä elämänohje kaikille. 

 Asu:

Housut- kirpputorilta

Neule- Gina Tricot

Takki- Luhta (Fidasta)

Karvakaulus- Zara

Kommentit

sirpar (Ei varmistettu)

Jännä ja mielenkiintoinen ohjenuora! Tätä jää miettimään..

Elisa (Ei varmistettu)

Aina mukava kuulla, jos jokin juttu on jäänyt meitityttämään :)

Janette (Ei varmistettu)

Ihania kuvia ja sun tekstit on aina tosi inspiroivia! :-)

Elisa (Ei varmistettu)

kiitos paljon Janette! :)

Santtu (Ei varmistettu)

Mäkin haluaisin löytää jonkun uuden harrastuksen joka oikein tempais mukaansa :D Tykkään kyllä erilaisista liikuntamuodoista, mutta tuntuu ettei sitä ihan omaa juttua ole löytynyt :/

Elisa (Ei varmistettu)

Kokeile Sportsetteriä! Siellä pääsee kokeilemaan niin paljon erilaisia lajeja että varmasti löytyy itsellekin joku mikä oikeasti tempaisee mukaansa :)

pia (Ei varmistettu)
Elisa (Ei varmistettu)

Thank you! :)

Sanni (Ei varmistettu)

Olen lukenut blogiasi ihan alusta lähtien, mutta olen aina ollut liian laiska kommentoimaan, vaikka todellakin ansaitsisit kaikki mahdolliset positiiviset kommentit! Olet mielettömän inspiroiva niin elämänasenteesi kuin tyylitajusikin puolesta, ja sinun blogisi on yksi niistä, minkä päivittämistä odotan aina kovasti. Kaikkea hyvää elämääsi ja kiitos näin ihanasta blogista! :)

Elisa (Ei varmistettu)

Voi miten ihana kommentti! Kiitos hurjan paljon. Tosi kiva kuulla!! :)

Saranda (Ei varmistettu)

Olen viime aikoina alkanut ajatella töitä harrastuksena ja oikeasti keskittynyt psyykkaamaan itseäni miettimään että sinne on todella kiva mennä ja se oikeasti ON vapaaehtoista. Ja hei, se toimii! Yhtäkkii sinne onkin paljon kivempaa mennä, eikä vapaapäivät tunnu enää samanlaisilta. Tuli vain mieleen tosta lainauksen ensimmäisestä lauseesta. :)

www.tyhjaajatus.blogspot.fi

Kommentoi