Korkokenkäkompromissi

Käyttäisin mielelläni korkokenkiä vaikka joka päivä sen takia, mitä ne tekevät ryhdille, koipien pituudelle ja muutenkin koko asukokonaisuuden ulkonäölle. Kuitenkin korkeimmat yksilöt eivät ole se paras mahdollinen valinta sellaisina päivinä, kun tietää juoksevansa aamusta iltaan eri paikoissa. Puolittaiset korot ovat jotenkin aina tuntuneet vähän kököiltä, enkä osaa tyyliini oikein yhdistää mitään lenkkareitakaan. Poikkeuksetta jalassa on siis vaihdelleet bootsit tai tennarit tällaisina päivinä.

Nyt on kuitenkin löytynyt ihan ykköspari tähän dilemmaan, nimittäin nämä kuvissa näkyvät nilkkurit. En meinannut uskoa silmiäni, kun näin näiden olevan Eccon kengät(!). Samalla merkillä oli myös monia muita todella hyvän näköisiä popoja, mutta näiden kuosi sai ihastumaan ihan päätä pahkaa. En tiedä minkä takia minulla oli Eccosta ihan vanhanaikainen mielikuva. Käärmeennahkakuosi on todella kaukana vanhanaikaisesta, ja pienestä korosta huolimatta ne tuntuvat antavan säärille juuri sopivasti lisäsenttejä.

Vähän arastellen laitoin sunnuntaina kengät jalkaan kunnon turistikierrokselle, kun tiesin että kävelykilometrejä tulee varmaan toista kymmentä. Kuitenkin illalla hotellille palattuamme totesin, että nyt on kyllä parhaat kävelykengät mitä meikäläinen on omistanut. Ja vielä tällaisella ulkonäöllä, love it!

Eilen yöllä kotiuduimme Lontoosta, ja nyt on pää vielä ihan pyörällä lyhyiden yöunien takia. Yritän palata illemmalla vielä toisen postauksen kanssa! 

Dress & Knit - H&M, Shoes - Ecco

Pictures: Tomi Taskula

Kommentoi