Kotibileiden paluu

DSC_1259 copy.jpg

Kaupallinen yhteistyö: Sherwood

Tämän ikäisenä tulee enää harvoin järjestettyä kotibileitä. Tuntuu että pitäisi olla joku erityinen syy juhlille. Minulla ja Saralla on kummallakin syntymäpäivät joulukuussa, eikä sillon yksinkertaisesti tee mieli kamalasti juhlia, kun ulkona on pimeää jo kolmelta päivällä. Mielummin kaivautuu vain peiton alle ja katselee koko päivän elokuvia. Tähän aikaan vuodesta puolestaan on ihana käydä ulkona, kun voi pukeutua kesäkolttuihin, siroihin kenkiin ja pyöräillä kotiin auringonnousua ihaillessa. Päätimmekin sitten laittaa ihan vain alkavan kesän kunniaksi bileet pystyyn. 

Oli muuten todella hauskaa yhdistää tällä tavalla pari eri kaveriporukkaa. Hyvillä tyypeillä on yleensä myös hyviä tyyppejä ystävinään. On niin tottunut, että pariskunnat järjestävät juhlia yhdessä, mutta miksei sekottaisi hiukan pakkaa ja järjestäisi niitä vaihteeksi ystävän kanssa? Minusta on aina hauska päästä esittelemään ihania tyyppejä toisilleen, ja tällä tavalla tulee itsekin tutustuttua uusiin ihmisiin. 

Saimme juhlajuomaksi Sherwood Black uutuussiideriä, joka on tyylikkään näköisissä pulloissa ja tölkeissä. Innostuimme suunnittelemaan koko teeman pulloista löytyvien värien ympärille. Halusimme pitää juhlat rentoina, joten iskimme vain kippoihin mustavalkoisia karkkeja ja keksejä, ja puhalsimme asunnon täyteen ilmapalloja. Pienelläkin panostuksella sai juhlafiiliksen nousemaan ihan kattoon. 

Siideri sai positiivisen arvion kaikilta juhlijoilta. Maku on kuiva omena, mutta karamellinen jälkimaku antoi hiukan makeutta juomaan. Vaikka itse liputan aina sen kuivimman vaihtoehdon puolesta, ei tässä pieni makeus haittaa lainkaan, sillä se on täyteläinen eikä keinotekoisia makeutusaineita ole käytetty. 

Vieläkin hymyilyttää, kun katselen sohvan vieressä leijuvia YAY -ilmapalloja ja mietin lauantain juhlia. Lupasinkin itselleni, että tällaisia kokoontumisia on ehdottomasti järjestettävä useammin. 

Kommenttiboksi on suljettu alkoholimainontaan liittyvän lainsäädännön vuoksi. 

DSC_1208.jpg

DSC_1308.jpg

DSC_1214.jpg

DSC_1400 copy.jpg

DSC_1216.jpg

DSC_1353.jpg

DSC_1224.jpg

DSC_1229.jpg

DSC_1221 copy copy.jpg

DSC_1232.jpg

DSC_1233.jpg

DSC_1375 copy.jpg

DSC_1243.jpg

DSC_1408.jpg

DSC_1304.jpg

DSC_1246 copy.jpg

DSC_1247.jpg

DSC_1272.jpg

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *