Kotihiiri

DSC_5088.jpg

Terkkuja täältä kotihiireltä. Olen ottanut todella rauhassa koko joulun ja laiskottelu on tehnyt hyvää. Paljon leffoja, päiväkävelyjä, parin tunnin välein ruokailua, saunomista ja yli 10 tunnin yöunia. Vietimme muutaman päivän poikaystävän vanhempien luona ja nyt on kyllä taas ihan eri tavalla energiaa. 

Keksimme myös uuden perinteen: Awkward Christmas family photos. Otimme ensimmäisen potretin joulupäivänä ja oli kyllä super hauska kehitellä kaikille asut. Päätimme jatkossa toteuttaa tämän joka vuosi niin, että jokainen saa ehdottaa teemaa ja paras valitaan. Asut pitää aina löytyä poikaystävän perheen talosta, joten luovuutta pitää käyttää. 

Rakastan tätä aikaa vuodesta, kun voi katsella kulunutta vuotta ja suunnitella tulevaa. Meillä oli eilen tarkoitus pitää taas tällainen ”kirje itselleen vuoden päähän” ilta, josta kerroin viime vuonna. Harmillisesti kuitenkin niin moni oli kipeänä, että päätimme siirtää iltamaa. Sen sijaan tein eilen perhekokoisen lasagnen ja kutsuin pari ystävää kylään. Kävimme vielä illan päätteeksi pyörähtämässä Tavastialla PME:n block partyissa, mutta koska kotisohva houkutteli enemmän kuin krebaus, olin kotona jo kahdentoista aikaan. 

Tänään ajattelin pitää vielä hemmottelupäivän kasvonaamioiden ja jalkahoitojen parissa. Jääkaapissa on onneksi vielä reilu satsi eilistä lasagnea, joka on parasta aina seuraavana päivänä. Kuun viimeisinä päivinä aion vähän listata toiveita seuraavalle vuodelle, suunnitella tulevaa ja viettää paljon aikaa ystävien kanssa. Uudenvuoden aaton vietämme ystäväpariskunnan luona, kahden muun pariskunnan kanssa illlallisen merkeissä – TÄYDELLISTÄ!

Ihanaa loppuvuotta kaikille!

 

elisalepistökoti.jpgDSC_5091.jpgDSC_5094.jpgDSC_5103.jpg

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *