Kotitreeni jenkkakahvoille

Kesällä treenijutut tuntuu jäävän aina vähän unholaan, sillä on niin paljon kivempia asioita suunnata energiansa.  Kuitenkin heti ilmojen kylmetessä alkaa allekirjoittanutta taas treenit kiinnostaa. Tässä olisi kotona tehtävä treeni, joka keskittyy kylkiin/jenkkakahvoihin. Klikkaamalla liikettä, pääset videoon. 

 

Toista vähintään 2 kertaa!

 

During the summer, I'm really lazy to do workouts. But as soon as the temperature gets lower, I start working out again. This is an ab workout, that focuses on those lovehandles that we all hope to get rid of! Click the text to see a video from the exercise.

 

Repeat at least 2 times.

Kommentit

Suvi K.
Sisunainen

Ai mä kun aattelin, että samalla logiikalla kun "treeni hauiksille" = habaa kasvattava treeni, niin treeni jenkkakahvoille ois syömistä...

Lotta Katariina
Pumpui

Mä mietin vähän samaa, Suvi! Ja seuraavaksi että olispa muuten siistiä että jenkkakahva olisi lihas, kasvattaisin hervottomat muskelit! :D

Paikallinen rasvanpoltto on muuten melkoisen olematonta, eli kylkiin jumppa tehoaa, mutta ko. kehon alueella olevaan rasvaan sillä ei suoraan ole vaikutusta. 

Elisa Lepistö

Hahahhah se oiskin ollut parempi :D

Kommentoi