Kuin viimeistä kesäpäivää

 

Viime kesänä erehdyin kuvittelemaan, että se kesä on vielä tulossa. Panttasin kaikkia kesätekemisiäni ja odottelin säitä. Vielä elokuussa mietin, että kyllä se kesä vielä tulee. Pakkohan se on, eikö? Joskus marraskuun lähentyessä nielin tappioni ja katkerana totesin ettei se kesä koskaan sitten tullut. Oli jotenkin huijattu olo. Epäreilu. 

Nyt kun hellekeleistä on saatu nauttia jo usemman päivän putkeen, olen pyrkinyt nauttimaan niistä niin paljon kuin on vain mahdollista. Parasta näissä päivissä on se, että ei ole edes niin väliä mitä tekee, kunhan tekee. Hyvällä ilmalla kaikki tekeminen on hauskempaa.

Olemme syöneet ulkona, käyneet lintsillä,tehneet päiväreissun mökille uimaan ja saunomaan, olemme keskeyttäneet työpäivän katsoaksemme Suomen lätkäpelin terassilla, olemme perustaneet mölkkyjengin ja pelanneet ensimmäisen turnauksen, olen kantanut koneen aina heti aamusta ulos vanhan päiväpeiton kanssa ja tehnyt jättikokoisen leirin (ulkotoimiston) lähipuistoon, olen syönyt ulkona aina kuin mahdollista ja pyöräillyt joka paikkaan. 

Eniten olen fiiliksissä siitä, että täällä Kalliossa on yllättävän paljon kivoja puistoja tällaiseen päivähengailuun. Tälläkin hetkellä makoilen Pengerpuistossa ja isäni fillaroi juuri paikalle. Käymme hakemassa kohta noutosalaatit ja pidän lounastauon! Täydellistä! Nauttikaa aurinkoisista säistä kuten se jokin mainos kehoittaa - kuin viimeisestä kesäpäivästä. 

Pictures: Johanna Piispa

Kommentit

Eltsiii (Ei varmistettu)

Ihmettelen aina miten ihmiset pystyy (varsinkin yksin) pitämään toimistoa esim. just puistossa. Raahaatko kaikki kamat mukaan aina vessataukoa varten? :D Mulle tää on jotenkin iso kynnys just ton vuoksi, niin siksi kysyn :D

Elisa Lepistö

No siis täähän oli mullekin kimurantti homma aluks. Mut ratkasin tän niin, et otin tärkeet hommat (kuten puhelimen ja koneen) mukana kotiin kangaskassissa kun kävin vessassa, ja jätin viltin siihen. Ja toimi! Sen jälkeen oon toteuttanu tätä!

miksi (Ei varmistettu)

Tämä on kyllä ärsyttävä asenne suomalaisissa, että valitetaan siitä ettei kesä ikinä tullutkaan. Tämä on SUOMI, maa pohjoisessa NAPAPIIRIN rajalla eikä mikään Havaiji. Täällä ei kuulu olla jatkuva helle ja auringonporotus. Kyllä nyt sen verran pitäisi jokaisen tajuta. Jos ei kelpaa niin muuttakaa vaikka Espanjaan, jossa kuuluu olla KESÄ. Tämä on raivostuttavaa että vuodesta toiseen vaan valitetaan ihan joka asiasta, varsinkaan sellaisesta joka ei maantieteellisesti kuuluisikaan olla. Nyt vähän järkeä päähän suomalaiset, joiden pitäisi kuitenkin olla fiksua ja koulutettua kansaa.

Elisa Lepistö

:D kiitos aamun nauruista! 

Johanna N (Ei varmistettu)

Itse olen jotenkin tiedostanut (nyt tosin täysin ymmällään??) ettei Suomen kesä ole "helteinen". Siis lähtökohtaisesti. Että kannattaa ottaa kaikki irti kesän ihanasta rennosta fiiliksestä ja siitä ettei joku päivä sittenkään sada, jopa aurinko saattaa paistaa - hei nyt jätän takin kotiin, ja lähden vaikka tiistaina baariin jos seuraavana päivänä ei olekaan töitä. Nyt kun helteitä on ollut jo kuukauden, on ollut pakko purkaa siivous- ja saliboikotti hyvien säiden perusteella, kun osui pilvinen vapaapäivä kohdalle. Ihanaa että asiat on kerrankin näin päin! Aurinkoista kesälomaa ️

Kommentoi