Kuvat kertovat totuuden

Olen harmitellut, etten ole ottanut missään vaiheessa sellaisia kuvia, mistä voisi seurata kunnon kohenemista. Oma silmä tottuu niin nopeasti, että helposti alkaa epäillä, onko mitään muutosta saanutkaan aikaiseksi. Eilen päädyin selailemaan vanhaa blogiani ja löysin sieltä yhden vertailukelpoisen kuvan viime vuodelta. Kun laitoin kuvat vierekkäin, näin ihan selkeän muutoksen.

Kuvien välillä on melko tarkkaan vuosi eroa. Kuvien ottaminen onkin loistava tapa seurata omaa kehitystä, jos tavoitteena on lihasmassan kasvatus, laihdutus tai kiinteytys. Näkyvät tulokset tsemppaavat jaksamaan taas kahta kovemmin. 
Nyt hyvää yötä! :)

Kommentit

Anonymous (Ei varmistettu)

Vau mikä muutos! Täällä ihan kateellisena kattelen näitä sun kuvia :) Itellä se on jääny siihen, että sain pelkällä ruokavalion muutoksella sekä lenkkeilyllä tiputettua 1,5 vuodessa reilut 20kg, mutta sitten toi kiinteytys..... Musta vaan ei ole salille lähtijäks :/ Ja sellasta vielä piti kysyä, että onko se ihan normaalia, että kävelylenkin aikana/jälkeen sormet turpoaa? Mutta taas juoksun jälkeen ei mitään muutosta. :0 Hyvää kesän odotusta sulle Elisa! :)-Katri

Elisa (Ei varmistettu)

Wau Katri! Mieletön muutos sinulla :)Onnea! Tuosta sormien turpoamisesta en ole kyllä kuullut! :o Joten en osaa sanoa yhtään, mistä voisi johtua! Mukavaa kevättä myös sinulle! :)

mira (Ei varmistettu)

Mulla turpoaa kanssa kädet kävelylenkillä, mutta ei juostessa. Olen todennut omalla kohdallani johtuvan käsien asennosta. Eli kävelyllä kädet roikkuvat ainakin mulla alaspäin, mutta juostessa ne on ns. koukussa. Mulla ainakin vika taitaa olla niskassa, ei veri kierrä kunnolla. Mulla myös kädet välillä puutuu kävellessä. Olenkin yrittänyt kiinnittää huomiota siihen miten niitä "kannan" ;). Toivottavasti ymmärsit selitykseni :)

Anonymous (Ei varmistettu)

Käsien puutumisen syynä voi olla myös jumissa oleva hermo tai sitten ihan vaan jännittyneet ja tukossa olevat lihakset.

Anonymous (Ei varmistettu)

kun kävelet kätesi heiluvat vain vierellä jolloon tapahtuu sama efekti kuin esim pesukoneessa silloin kun se spinnaa, eli neste pyrkii reunoille. sormien tapauksessa veri pakkautuu päihin jolloin ne turpoavat eikä sydän ei kykene pumppaamaan tarpeeksi verta koska ovat sormesi ovat ns. kauempana sydämestä ja saman kaltaisessa liikkeessä kuin pesukone. juostessa taas kädet ovat sylissä ja heiluvat enemmän jolloin veri pääsee paremmin kiertämään eikä pakkaudu.

Anna A (Ei varmistettu)

Mulla turpoaa kans sormet kävellessä (ei puudu) ja mulla on jumissa oleva niska-hartiaseutu. Mutta luulen tosiaan tuo turpoamisen johtuvat tuosta viimeisen anonyymin mainitsemasta syystä. En tiiä kuinka normaalia, mutta tuskin mitenkään vaarallista tai haitaksi, turvotus yleensä laskee aika nopeasti lenkin jälkeen.-Anna-

mirkkumirkku (Ei varmistettu)

Mulla kans sama homma kävellessä. Sama tapahtuu myös jos pyörii kovaa vauhtia paikallaan kädet sivuilla, veri kertyy sormiin. Kävellessä voi välillä nostaa käsiä ilmaan ja liikutella, niin helpottaa :)

Sara (Ei varmistettu)

Just tästä juteltiin eile mun kaverin kanssa ku oon tässä ny reenannu kesäkuntoon ahkerammin tän kaks kuukautta ja vaikka musta itestä tuntuu et tuloksia on tullu kyllä, mutta vaan ihan pikkasen ni kaveri taas sano et musta on tullu kauhee bodari :Dhttp://ruusukerottaa.blogspot.fi

Elisa (Ei varmistettu)

Joo itse harvoin huomaa niitä muutoksia niin hyvin :)

Anonymous (Ei varmistettu)

Moikka!:) onks se sun vanha blogi viel tallessa tai silleen:D? Voikko pistää sen nimen?:)

Elisa (Ei varmistettu)

Moikka! Onhan se vielä näkyvillä. Se on sellainen sillisalaattiblogi :D http://trashedscattered.blogspot.fi tuosta pääsee sinne.

lopez (Ei varmistettu)

mikä on sun vanha blogi :)??

Elisa (Ei varmistettu)

Tuohon ylhäällä olevaan kommenttiin vastailinkin jo :)

Anonymous (Ei varmistettu)

vau mikä muutos! :o sun selkäs on kyllä aika kadehdittava ;)oisko mitään hyvää vinkkiä huonon sään varalle jolla vois korvata lenkin? siis ihan kunnon aerobinen, ei semmosta lihaskuntorasvanpoltto yhdistelmää koska jos on juuri edellisenä päivänä tehnyt vaikka lihaskuntoo... aika sekava selitysyritys ja kaiken lisäks voi olla varmaa hankala löytää semmone mihin ei ois liitetty lihaskuntoo.. :D

Elisa (Ei varmistettu)

Kiitos kovasti! :) http://startlivingyourbestlife.blogspot.fi/2013/01/perjantain-pikatreeni... tossa on ainakin yksi video, minkä tahtiin olen tehnyt joskus. Siinäkin tosin on painot, mutta kevyillä painoilla siitä ei tule samanlaista rasitusta kun punttitreenistä :)

Anonymous (Ei varmistettu)

Moi!:)Ekaksi sulla on ihana blogi ja saan tästä iha hulluna inspiraatio kuntoilemisee!:)Voisitko tehä postauksen terveellisestä ruuasta ja siis ruokavaliosta myös iha yleisesti? Asun vielä kotona ni ruokailutottumuksii on hankala muuttaa ku ei oo ite aina se joka päättää mitä ruokaa syödää, mut nyt haluisin muutoksen ja rueta syömää kasviksii, rahkaa jne. Pystysitkö kertoo myös muutaman helpon ohjeen noille edellämainituille?:)

Elisa (Ei varmistettu)

Kiitos :) http://startlivingyourbestlife.blogspot.fi/2013/01/ruokavalion-perusteet... siinä olen kirjoittanut hiukan ruokavaliojutuista. Myös tunnisteilla resepti, tuolta sivusta löydät lukuisia ohjeita terveelliseen ruokavalioon :)

Marika (Ei varmistettu)

Muutoksen tosiaan näkee ja se on huikee! :) Kiitos kuvasta ja meempäs tsekkaan ton sun vanhankin blogin. :)!

Elisa (Ei varmistettu)

Kiitos Marika ! :)

Anneli (Ei varmistettu)

Mahtavaa kehitystä!! Kyllä se siitä hyvällä asenteella jatkossakin! :-)

Elisa (Ei varmistettu)

Kiiitos Anneli! :)

Kommentoi